Ομιλία του Αλ. Τσίπρα την Πέμπτη στα Γιάννενα

Σε κλίμα…Προεκλογικό!

Στην Άρτα Πέμπτη και Παρασκευή ο Τζανακόπουλος

Την Τετάρτη στα Γιάννενα η Φωτίου- στη Πρέβεζα ο Καλαματιανός.

Λίγες ημέρες μετά την παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο, αλλά και τις εκλογικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται την Ήπειρο την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου.
Να σημειωθεί πως της επισκέψεώς του προηγούνται επισκέψεις κορυφαίων στελεχών, που θα έχουν συναντήσεις και συνομιλίες με φορείς της Ηπείρου.
Αποκορύφωμα της επισκέψεως στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην Ήπειρο θα είναι η κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Du Lac των Ιωαννίνων στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην Άρτα ο Δ. Τζανακόπουλος

Εν όψει της κεντρικής εκδήλωσης της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου 7μμ στα Ιωάννινα ,στο ξενοδοχείο Du Lac με ομιλητή τον Πρόεδρο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, κλιμάκιο του κόμματος με επικεφαλής τον Δημήτρη Τζανακόπουλο Γραμματέα της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και βουλευτή Α´ Αθηνών θα επισκεφθεί την περιοχή μας και θα έχει μια σειρά επαφών με φορείς και πολίτες του Νομού Άρτας.
Πιο συγκεκριμένα, επίσκεψη στην Άρτα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα την Πέμπτη.
Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας – Εμβολιαστικό Κέντρο Άρτας και στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Νηπιαγωγών και Δασκάλων, του Εμπορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου και του Συλλόγου Εστίασης.
Την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, ο κ. Τζανακόπουλος θα συναντηθεί με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τους προέδρους της Γεωπονικής Σχολής, του τμήματος Μουσικών Σπουδών και του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, με έδρα την Άρτα.
Θα ακολουθήσει βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και καφέ στην καφετέρια Maxim στην κεντρική πλατεία (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Στις συναντήσεις θα τον συνοδεύουν η Όλγα Γεροβασίλη βουλευτής του Νομού μας και Γραμματέα της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Αγλαΐα Νάτσικα Συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας και ο αναπληρωτής συντονιστής Νίκος Μπούνας.

Αναλυτικά το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 08/12/2021
12:00 μμ: Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας -Εμβολιαστικό Κέντρο Άρτας
13:00 μμ: Συνάντηση με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Άρτας στα γραφεία του Συλλόγου
14:00 μμ: Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Νηπιαγωγών και Δασκάλων Άρτας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Άρτας
18:00 μμ: Συνάντηση με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας
19:00 μμ: Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Άρτας
20:00 μμ: Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης Άρτας
*Οι απογευματινές συναντήσεις θα γίνουν όλες στο χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας

ΠΕΜΠΤΗ 09/12/2021
10:00 πμ: Συνάντηση με τον Πρύτανη και τους Προέδρους : Γεωπονικής Σχολής, Μουσικών Σπουδών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Άρτα. Η συνάντηση θα γίνει στο Διοικητήριο του Πανεπιστημίου
Θα ακολουθήσει βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και καφέ στην καφετέρια MAXIMστην κεντρική πλατεία (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση
14:00 μμ: Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ν. Άρτας

Στα Γιάννενα η Φωτίου

Την Τέταρτη και το πρωί της Πέμπτης, θα βρίσκεται στα Γιάννενα η Θεανώ Φωτίου, αναπλητ. τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Η κ. Φωτίου συνοδευόμενη απο τη βουλευτή Μερόπη Τζούφη και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής θα επισκεφθούν την Κόνιτσα, το Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων, τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου Κυψέλη και τον ΟΚΠΑΠΑ.

Στην Πρέβεζα ο Δ. Καλαματιανός
Στον νομό Πρέβεζας θα βρίσκεται ο βουλευτής Ν. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Διονύσης Καλαματιανός. Στις 11 το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα, τον συντονιστή της Ν.Ε. Πρέβεζας Βησσαρίωνα Μίχα και τον αναπληρωτή συντονιστή Τάκη Νικολόπουλο, θα περιοδεύσει στην αγορά της Πρέβεζας και μετά θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους, καθώς και συναντήσεις με τα Δ.Σ. πρωτοβάθμιων εκπαιδευτικών σωματείων.
Στις 5 το απόγευμα το κλιμάκιο θα μεταβεί στην Πάργα, όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους εστίασης και τουριστικών φορέων της περιοχής, ενώ θα γίνει και επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας, για να ακολουθήσει περιοδεία στην αγορά του Μεσοπόταμου στις 7 το απόγευμα.
Τέλος θα επισκεφθεί το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Ι. Σωτηρόπουλο.
Την Πέμπτη, ο κ. Καλαματιανός θα περιοδεύσει στην αγορά του Θεσπρωτικού και το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον προσφυγικό καταυλισμό στο πρώην στρατόπεδο «Πετροπουλάκη» και μετά θα βρεθεί με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική αγορά της Φιλιππιάδας.