Ομιλία του υποψ. Δημάρχου Γιώργου Αθανασούλα στους ετεροδημότες της Αθήνας

Με αέρα ΝΙΚΗΣ από τα Τζουμέρκα

Σε μία εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος – στην οδό Κλεισθένους 15 στην Αθήνα,– μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Γιώργος Αθανασούλας.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο Γιώργος Αθανασούλας κάλεσε τους συνδημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δώσουν στον τόπο το μέλλον που του αξίζει, με μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σημειώνοντας ότι από το Δήμο μας προέρχονται σημαντικές προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού, της δημόσιας διοίκησης, της νομικής επιστήμης και της επιχειρηματικότητας γεγονός που ενισχύει τη δυναμική της περιοχής μας.

«Πάμε, όλοι μαζί οι Τζουμερκιώτες και οι Τζουμερκιώτισσες, να μετατρέψουμε την απογοήτευση σε ενθουσιασμό. Να ξαναβάλουμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα μας, τον τόπο μας, σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αθανασούλας και αφού ανέλυσε το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη 5ετία, κάλεσε τους ετεροδημότες να μοιραστούν το όραμα του Συνδυασμού του για ένα Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων λειτουργικό για τους Δημότες και ελκυστικό για τους επισκέπτες και τους ζήτησε να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες, συμβάλλοντας ενεργά με την εμπειρία τους και τις προτάσεις τους, προς αυτόν το σκοπό.
«Είμαστε μια δύναμη που με γνώση, συνέπεια και τόλμη θα αλλάξουμε τον τόπο μας και θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλο το μήκος και το πλάτος του δήμου μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και του τόπου μας,».

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», Γιώργος Αθανασούλας ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους και την στήριξή τους και επεσήμανε, ότι οι συναντήσεις αυτές με τους ετεροδημότες, θα υλοποιούνται σε τακτή χρονική βάση, προκειμένου, να αφουγκράζεται και την δική τους αγωνία για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, και να συνεργάζεται μαζί τους πάνω στα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και έκλεισε επισημαίνοντας ότι: «Όλοι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Όλοι μαζί μπορούμε για τη ΝΙΚΗ από την πρώτη Κυριακή, Καλό αγώνα»