Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

Στον Όσιο Αρσένιο και στα Όρη Παραμυθιάς
Μία πολύ όμορφη πεζοπορία απόλαυσαν ακολούθησαν τον Ορειβατικό Σύλλογο Άρτας την περασμένη την Κυριακή. Η πορεία ξεκίνησε από τον αρχαιολογικό χώρο της Ελέας και έφτασε μέχρι το σπήλαιο που είναι κτισμένο το εκκλησάκι του
Οσίου Αρσενίου.
Πάντα τέτοια!

Ο Κώστας Μπάρκας για την ανέγερση Μουσικού Σχολείου στην Πρέβεζα
«Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη μελέτη, ανέγερση ή επέκταση σχολικών μονάδων είχαν ήδη δημιουργηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με το Πρόγραμμα «Φιλόδημος», το οποίο μετονομάστηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας «Αντώνης Τρίτσης» και εξακολουθεί να προβλέπει χρηματοδότηση για μελέτες και ανέγερση νέων σχολικών μονάδων» επισήμανε κατά την τοποθέτησή του στην ευρεία σύσκεψη φορέων, που πραγματοποιήθηκε με θέμα την ανέγερση νέου Διδακτηρίου Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας. Επιπλέον, ο κ. Μπάρκας παρότρυνε τη δημοτική αρχή και τους εμπλεκόμενους φορείς στην άμεση κινητοποίηση στην κατεύθυνση αξιοποίησης των υφιστάμενων χρηματοδοτικών εργαλείων, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι αρωγός, στην κοινή προσπάθεια για την ανέγερση νέου μουσικού σχολείου.

Όλα τα εστιατόρια μπορούν να λειτουργήσουν με delivery
«Όλα τα εστιατόρια μπορούν να λειτουργήσουν με delivery χωρίς να έχουν την άδεια καθώς δίνεται χρόνος να προσαρμόσουν τα διαδικαστικά». Αυτό ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αναπλ. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, σημειώνοντας, όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης, πως πολλά από τα αιτήματα του κλάδου εστίασης είναι στο τραπέζι αλλά «πρέπει να κινηθούμε στα δημοσιονομικά όρια».
Η κ. Παπαθανάσης σημείωσε ακόμη ότι «η κυβέρνηση κράτησε δυνάμεις γιατί δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει η πανδημία» και τόνισε ότι από τον Ιανουάριο θα αρχίσουν να τρέχουν τα προγράμματα από το Ταμείο Ανάκαμψης που μαζί με το ΕΣΠΑ (21-27) θα συνεισφέρουν με 72 δισεκατομμύρια.