Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

Εξόρμηση στα Βαρδούσια
Τα Βαρδούσια είναι ένας από τους μεγαλύτερους ορεινούς όγκους με σκληρό ανάγλυφο, οι κορυφές απότομες και άγριες προσελκύουν όσους θέλουν να θαυμάσουν την ομορφιά τους και να δοκιμάσουν την τεχνική τους στα δύσκολα περάσματα.
Αποτελούν πόλο έλξης για αναρριχητές από την κοντινή Αθήνα μιας και πολλές από τις κορυφές περιλαμβάνουν
και αναρρίχηση. Εμείς θα επιλέξουμε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές, που θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το μεγαλείο των Βαρδουσίων, για να ανεβούμε στην ψηλότερη κορυφή τον Κόρακα στα 2.495μ.
Δείτε την προηγούμενή μας εξόρμηση εδώ.Βαθμός Δυσκολίας: 5 (απαραίτητο πιολέ και κραμπόν)
Υψομετρική διαφορά περίπου 1600μ.
Ώρες πορείας: περίπου 7:30
Αρχηγός: Ίνα Ασλανίδη τηλ. 6976594814
Διανυκτέρευση: σε σκηνές
Αναχώρηση: Σάββατο 15:30 από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα
Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Γιώργος Ζάψας
Στην τελετή έναρξης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Κλασικού Αθλητισμού Ελλάδας και Κύπρου και τα εγκαίνια του ταρτάν του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Γιώργος Ζάψας, μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, ανάμεσα στους οποίους τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, Σπύρος Ντάνης και Πέτρος Παλάσχας.
Η εκδήλωση ανέδειξε, για μια ακόμη φορά, την αξία του αθλητισμού ειδικά για τους νέους, αλλά και τα αποτελέσματα της βελτίωσης των αθλητικών υποδομών, ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των πολιτών, αλλά και να αποτελούν πόλο έλξης μεγάλων διοργανώσεων.

Απαιτείται ένα ολοκληρωμένος σχεδιασμός ενίσχυσης των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου οι Ηπειρώτισσες και Ηπειρώτες, όλων των ηλικιών, με αναπηρίες ή χωρίς, να μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού χωρίς εμπόδια.
Παράλληλα, η ύπαρξη υποδομών, με δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων έχει σημαντικό, θετικό οικονομικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και εμπορικό «αποτύπωμα».
Ενθαρρύνοντας δράσεις και πρωτοβουλίες και αξιοποιώντας με σχέδιο, όραμα και διαφάνεια, όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, μπορούμε να καταστήσουμε τον αθλητισμό, σημαντικό παράγοντα στην προσπάθεια της ανάπτυξης του τόπου μας.

Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2019
Τα μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού το μέλλον της παράδοσης
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2019, που διοργανώνεται από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM) και είναι φέτος αφιερωμένη στη θεματική «Τα μουσεία ως κόμβοι πολιτισμού. Το μέλλον της παράδοσης», προγραμματίζει την εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Παιχνίδια μέσα στον χρόνο» στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας.
Η δράση, που απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείων και των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, θα υλοποιηθεί, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των σχολείων, κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως και 29 Μαΐου 2019, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, κατόπιν συνεννόησης με τις σχολικές ομάδες.

Βασικός στόχος είναι να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το παιχνίδι στην αρχαία Ελλάδα, να μάθουν την προέλευση των αρχαίων παιχνιδιών, να συνειδητοποιήσουν την έννοια της διαχρονικότητας αλλά κυρίως να παίξουν χρησιμοποιώντας αντίγραφα και ελεύθερες ανακατασκευές πήλινων παιχνιδιών και ομαδικά παραδοσιακά παιχνίδια στον αύλειο χώρο του μουσείου.
Για το ευρύ κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 η είσοδος στις αίθουσες της μόνιμης έκθεσης θα είναι ελεύθερη από τις 8.00 έως και τις 20.00.
Υπεύθυνη δράσης: Λάζου Θεοδώρα, ιστορικός-αρχαιολόγος ΕΦΑ Θεσπρωτίας.
O Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Aρχαιολόγος

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ἀνακοινοῦται ὅτι ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος κατά τήν συνεδρίαν αὐτῆς τῆς σήμερον, 9ης Μαΐου 2019, ἐπελήφθη τῶν θεμάτων τῶν Ἀρχιεπισκοπῶν Ἀμερικῆς καί Αὐστραλίας καί διά μέν τήν πρώτην ἀπεδέχθη τήν ὑποβληθεῖσαν παραίτησιν τοῦ Σεβ. Ἀρχιεπισκόπου Γέροντος Ἀμερικῆς κ. Δημητρίου, μέλλουσαν νά ἰσχύσῃ ἀπό τοῦ Σαββάτου, 11ης τ. μ., ἐκφράσασα τήν εὐαρέσκειαν καί τόν ἔπαινον τῆς Μητρός Ἐκκλησίας διά τήν πολυετῆ καί εὔορκον διακονίαν αὐτοῦ, διά δέ τήν περίπτωσιν τῆς Ἱερᾶς Ἀρχιεπισκοπῆς Αὐστραλίας, εἰς πρῶτον στάδιον, μετά τάς σχετικάς προκαταρκτικάς ἐπί Συνόδου συνομιλίας, ἐδέχθη εἰς ἐνημερωτικήν συνεργασίαν τόν παρεπιδημοῦντα Βοηθόν ἐκεῖσε Ἐπίσκοπον Θεοφ. Δορυλαίου κ. Νίκανδρον καί Ἀντιπροσωπείαν ἐπιφανῶν λαϊκῶν παραγόντων, ἐπιφυλασσομένη νά συνεχίσῃ τάς διαβουλεύσεις καί προβῇ εἰς τάς τελικάς αὐτῆς ἀποφάσεις.
Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας
τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ τα δρομολόγια των ΕΚΑΜ
-Δευτέρα (13-05-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Δίστρατο – Ανεμορράχη – Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κουκούλια – Κρυονέρι – Βαθύκαμπος.
-Τρίτη (14-05-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέτα – Κλειστό – Ζυγός – Μαρκινιάδα – Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
-Τετάρτη (15-05-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Λιμίνη – Σελλάδες – Κομπότι – Περάνθη – Κομμένο – Αγία Παρασκευή – Ανέζα – Κορωνησία – Πολύδροσο – Ράχη – Αγ. Σπυρίδωνας – Στρογγυλή.
-Πέμπτη (16-05-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγάρχη – Φωτεινό – Άνω Πέτρα – Διάσελλο – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα – Γιαννιώτι – Σκουληκαρια.
Παρασκευή (17-05-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αστροχώρι – Μεγαλοχώρι – Μεσόπυργος – Ελάτη – Καστανιά – Μηλιανά – Γρέβια – Πηγές.
-Σάββατο (18-05-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γρίμποβο – Κορφοβούνι – Έλατός – Αμμότοπος – Πιστιανά – Ροδαυγή – Σκούπα – Δαφνωτή.

Ίδρυση δημόσιου ΙΕΚ στον Δήμο Ζίτσας
Δημόσιο ΙΕΚ ιδρύεται στον Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων, με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου.
Όπως τόνισε η Υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη, «από την πρώτη στιγμή που μας τέθηκε το σχετικό αίτημα από τον Δήμο συνεργαστήκαμε με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης προκειμένου να ικανοποιηθεί ένα χρόνιο αίτημα των φορέων της περιοχής».
Το Δημόσιο ΙΕΚ Ζίτσας θα στεγαστεί και θα λειτουργεί κατά τις απογευματινές ώρες στο Γενικό Λύκειο Ελεούσας και ο Δήμος θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του.
Συνειδητοποιώντας την ανάγκη για παροχή δωρεάν αρχικής και συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης από δημόσιες δομές κατάρτισης του ΥΠΠΕΘ, στους ενήλικες δημότες του Δήμου Ζίτσας και λαμβάνοντας υπόψη την τοπική αγορά εργασίας, οι ειδικότητες που προτείνονται να λειτουργήσουν από το νέο έτος κατάρτισης είναι:
Τεχνικός Γαλακτοκομίας Τυροκομίας
Τεχνικός Μελισσοκομίας
Τεχνικός Αμπελουργίας
Τεχνικός Πτηνοτροφίας
Τεχνικός Κοπής κρέατος

Κριτική Επιτροπή που θα ακουστεί πανελλαδικά!
Με Πρόεδρο τον Νίκο Χατζηνικολάου, Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) και Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ), θα αποφανθεί η Κριτική Επιτροπή των Regional Media Awards ’19 για τα πιο καινοτόμα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της εγχώριας αγοράς και τις βέλτιστες πρακτικές τους. O ίδιος δήλωσε σχετικά: «Με χαρά, φέτος, αποδέχθηκα την πρόσκληση της Προεδρίας της Κριτικής Επιτροπής. Στόχος μας θα είναι να αναδειχθούν η ποιότητα και η πρωτοτυπία, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα διέπουν τις φετινές υποψηφιότητες».
Μαζί του 17 ακόμη ειδικοί του χώρου, εκπρόσωποι media agencies, θεσμικοί φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελέχη σημαντικών διαφημιζόμενων θα αναδείξουν τα κορυφαία ΜΜΕ εκτός Αθηνών!

Κεντρική προεκλογική ομιλία Σπύρου Ριζόπουλου στα Ιωάννινα
O υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» Σπύρος Ριζόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στα Ιωάννινα, τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, στις 20.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Grand Serai, Δωδώνης 33 Ιωάννινα.

Όλγα Γεροβασίλη
Απάντηση στον λαϊκισμό του κ. Μητσοτάκη
Ο κ. Μητσοτάκης μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας.
Κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα.
Ο κ. Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια.
Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…

Πρόγραμμα περιοδειών Αλεξ. Καχριμάνη
Το πρόγραμμα των περιοδειών του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και υπ. περιφερειακών του συμβούλων για τις επόμενες ημέρες είναι το εξής:
Παρασκευή 10 Μαΐου
Ολοήμερη περιοδεία στο Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στις περιοχές- Τοπικές Κοινότητες:
Καρδαμίτσια, Πεδινή, Αμπελιά, Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο, Μάρμαρα, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι, Κοσμηρά, Νεοκαισάρεια, Μπάφρα, Ανατολή, Κουτσελιό, Κατσικά, Καστρίτσα, Δροσοχώρι, Βασιλική, Λογγάδες, Αμφιθέα, Πέραμα.
Σάββατο 11 Μαΐου
10.30 π.μ. Παραμυθιά
12 μ. Λούρος
17.30 Γαρδίκι- Σκάνδαλο- Γλυκή- Καρβουνάρι.
Κυριακή 12 Μαΐου
(Από 10 π.μ.) Ελληνικό, Πλαίσια, (Κωστίτσι/Πάτερο/Φορτώσι) Καλέντζι, Πλατανούσα, Μονολίθι, Γέφυρα Πλάκας, Πράμαντα, και μετά Π.Ε. Άρτας προς Άγναντα, Αθαμάνιο, Μεσούντα, Βουργαρέλι.
Δευτέρα 13 Μαΐου
(Από 10 π.μ.): Στεφάνη – Τύρια- Κρανιά – Θεσπρωτικό – Νικολίτσι – Άσσος – Πολυστάφυλο – Μελιανά – – Γαλατάς – Ριζοβούνι Απόγευμα: Πόλη Πρέβεζας και Ομιλία στο Εκλογικό Κέντρο (Λ. Ειρήνης 56) 8 μ.μ.

«Ανοιχτές Πόρτες» στα οινοποιεία της Ελλάδας!
Σάββατο 18 Μαΐου και Κυριακή 19 Μαΐου 2019
Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώνεται συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.Το Σάββατο 18 Μαΐου και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινόφιλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους Δρόμους του Κρασιού της Ελλάδας και να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμούς με πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία το διήμερο 18-19 Μαΐου θα είναι ελεύθερη. Προγραμματίστε από τώρα τη δική σας απόδραση και χαράξτε τη δική σας οινική διαδρομή. Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, περιηγηθείτε στην ελληνική ύπαιθρο και επισκεφτείτε ένα ή και περισσότερα οινοποιεία. Μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, απολαύστε το τοπίο που διαμορφώνουν οι αμπελώνες, γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και δοκιμάστε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.Ενημερωθείτε για τα οινοποιεία που συμμετέχουν από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της κάθε περιοχής.

Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Ι
Έλαβε μέρος με νέους αθλητές σε Αγώνα στα Μέθανα
Τη συλλογή μεταλλίων ξεκίνησε το τμήμα Κανόε – Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, το οποίο στον ένα περίπου χρόνο λειτουργίας του έχει ήδη μεταβληθεί σε «φυτώριο» νέων αθλητών.
Πρόσφατα αποστολή του Ν.Ο.Ι. αποτελούμενη από εννέα αθλητές και με τη συνοδεία του υπεύθυνου προπονητή του τμήματος Φώντα Παπάζογλου βρέθηκε στα Μέθανα της Πελοποννήσου όπου έλαβε μέρος στον 8ο διεθνή Αγώνα Κανόε Καγιάκ, τον οποίο διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μεθάνων «Νηρηίς» και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα θετικό, αφού κατέκτησε επτά μετάλλια στο σύνολο, εκ των οποίων δύο χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα.

Τη Γιαννιώτικη ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές Γιάννης Αθανασόπουλος, Καλλιόπη Ζυγούρη, Ιωάννα Παπαϊωάννου, Σταυρούλα Μπέλλου, Βασίλης Τζιώρας, Τηλέμαχος Κύρκος, Μάνθα Κύρκου, Παναγιώτης Ζυγούρης και Αλέξανδρος Παπαδιώτης.
Το τμήμα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων λειτουργεί καθημερινά, ώρες 14.30 – 18.00 και τα Σαββατοκύριακα μετά τις 09.00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ομίλου: 26510 – 38060 (απογευματινές ώρες) και στον υπεύθυνο προπονητή Φ. Παπάζογλου, τηλ.: 6974125167.
Aπό το Γραφειο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Διεθνής επιτυχία για τη Λένα Μαντά
Η πρώτη σε πωλήσεις συγγραφέας στην Ελλάδα Λένα Μαντά απέσπασε τιμητική διάκριση, καθώς, σύμφωνα με το Amazon Crossing, το βιβλίο της THE HOUSE BY THE RIVER (ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ) ξεπέρασε τους 100.000 αναγνώστες. Πρόκειται ίσως για το πιο αγαπημένο βιβλίο της συγγραφέως, καθώς στην Ελλάδα μετρά ήδη 69 ανατυπώσεις και 271.000 αντίτυπα. Με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός, η Λένα Μαντά συναντήθηκε για ένα εορταστικό γεύμα με τη μεταφράστριά της, Gail Holst-Warhaft.

Τα άλλα βιβλία της Λένας Μαντά που κυκλοφορούν και στο εξωτερικό είναι το ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ στην Κίνα και τη Βουλγαρία, το ΕΡΩΤΑΣ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ στην Ιταλία και την Αλβανία, το ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ στην Αλβανία και τη Σερβία, το ΘΕΑΝΩ, Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ στην Αλβανία και την Τουρκία, και ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ στην Αλβανία. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ κυκλοφορεί επίσης στην Ιταλία, την Ισπανία, την Τουρκία και την Αλβανία. Το μυθιστόρημά της ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ, που κυκλοφορεί ήδη στην Ιταλία και τη Σερβία, αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταφρασμένο στα αγγλικά στις 25 Ιουνίου, με τίτλο THE GOLD LETTER.
Το νέο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ κυκλοφορεί την Πέμπτη 9 Μαΐου. Μέσα από τις σελίδες του παρακολουθούμε τις πολυτάραχες ζωές των τεσσάρων ηρωίδων του, σε ένα λογοτεχνικό ταξίδι γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση. Πρόκειται για το 18o βιβλίο της συγγραφέως που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ένα κοινωνικό μυθιστόρημα για τις ματαιώσεις και τις απρόσμενες αλλαγές που επιφυλάσσει η ζωή αλλά και για τη δύναμη της γυναικείας φιλίας.