Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας

14-15/05 Άγραφα: Φτέρη (2.126μ.)
Η λαϊκή ρήση περιγράφει με τον πιο εύστοχο τρόπο τα Άγραφα: “Όταν ο Θεός έχτιζε τον κόσμο πέρασε όλο το χώμα από ένα μεγάλο κόσκινο. Το μαλακό χώμα που βγήκε από τις τρύπες του σχημάτισε τους κάμπους, τις πεδιάδες και τις εύφορες πολιτείες. Οι πέτρες μαζί με τα στουρνάρια και τα χαλίκια έμειναν στο κόσκινο σαν άχρηστα. Αναποδογυρίζοντας το κόσκινο, τα έριξε κάτω και αυτά σχημάτισαν τα Άγραφα”.
Το μεγαλειώδες αυτό ορεινό σύμπλεγμα, το οποίο σήμερα όπως και τόσα άλλα μέρη της χώρας μας, απειλείται από την πράσινη ανάπτυξη τις ανεμογεννήτριες. Έτσι εμείς επιλέξαμε να τιμήσουμε τον απάτητο αυτό τόπο με μία ανάβαση σε μια από τις πιο όμορφες κορυφές τη Φτέρη.
Βαθμός Δυσκολίας: 3
Ώρες πορείας: 11-12
Αρχηγός: Χρήστος Κούρτης (6976887041)
Αναχώρηση: Σάββατο 14/5 15:00 από το πάρκινγκ έναντι της πλατείας Ζέρβα.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

ΜΕ 35 ΜΕΤΑΛΛΙΑ επέστρεψε το PANOSTEAM
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι φιλικοί αγώνες TAEKWONDOστην πόλη του Αγρινίου την Κυριακή 8/05/2022.
Ο Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΡΤΑΣ έλαβε μέρος με 35 μικρούς αθλητές που έφεραν πολλές επιτυχίες και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες.
Έλαβαν μέρος σύλλογοι από όλη την Δυτική Ελλάδα και η συμμετοχή των αθλητών έφτασε σχεδόν τους 400 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες και οι αγώνες κύλησαν σε περιβάλλον αθλητικό.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές του συλλόγου
Πάνος Απόστολος, Πάνος Μίλτος και Πάνος Νίκος για τις επιτυχίες που φέρνουν συνεχώς στον σύλλογο και την Άρτα. Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους από μικρή ηλικία.
(τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα *πίσω από τα γραφεία του ΙΚΑ).