Ο Γιώργος Κουρτέσας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Καραϊσκάκη

Στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη εκλέχθηκε ομόφωνα Πρόεδρος από το σύνολο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης ο Γιώργος Κουρτέσας.

Ο Γιώργος Κουρτέσας είναι Πολιτικός Μηχανικός και Οικονομολόγος. Υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2006, όταν πρωτοεκλέχθηκε με την παράταξη του αείμνηστου Δημάρχου Τετραφυλίας, Αθανάσιου Γρέβια.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και στην προηγούμενη επιτυχημένη θητεία του νυν Δημάρχου Περικλή Μίγδου. Σήμερα εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στον τομέα των αεροδρομικών υποδομών. Πέραν των άλλων πολλαπλών δραστηριοτήτων που αναπτύσσει σε διάφορους τομείς της πολιτείας και της κοινωνίας, είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων και Αδελφοτήτων των Ραδοβιζινών. και μέλος των διοικητικών οργάνων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

Η εκλογή του συγκεκριμένου προσώπου στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρείται απολύτως επιτυχημένη, καθόσον συγκεντρώνει την αποδοχή όλων των συναδέλφων του στο Δημοτικό Συμβούλιο και τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από τον κόσμο του Δήμου.
Θεωρείται το πρόσωπο που θα αναλάβει πολύ σημαντικές αποστολές στη νέα Δημοτική περίοδο.

“Τα παιδιά του Καραϊσκάκη”
Τη 2η εθελοντική ομάδα των Ορεινών Εθελοντών του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη συγχαίει μέσω ανάρτησης στο facebook ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος . Πιο συγκεκριμένα, σημειώνει πως με την υποστήριξη του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη η 2η εθελοντική ομάδα των Ορεινών Εθελοντών του Δήμου μας “Τα παιδιά του Καραϊσκάκη” ανέλαβε δράση και προχώρησε σε εργασίες καθαριότητας στον περιβάλλοντα χώρο στη βρύση της Μεγαλόχαρης !

Με την συνδρομή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη πέραν της καθαριότητας τοποθετήθηκε ξανά κάδος απορριμμάτων ( τρίτος σε χρονικό διάστημα 5 μηνών )
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η γεωγραφική έκταση του Δήμου μας είναι τεράστια , ο πληθυσμός του βρίσκεται σε συρρίκνωση αλλά κυρίως οι εναπομείναντες κάτοικοι του κατατάσσουν το Δήμο μας σε έναν από τους πιο γηρασμένους Δήμους της Ευρώπης και αν κάποιος συνυπολογίσει την υποστελεχωση των υπηρεσιών και την έλλειψη εργατών λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης γίνεται περισσότερο από ποτέ επιτακτική η ανάγκη της ενεργοποίησης των δημοτών μέσω εθελοντισμού , συνεργασίας και αλληλεγγύης !
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη είναι εκεί στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και συμμετέχοντας είτε με παροχή υλικών είτε και με συνδρομή οχημάτων και προσωπικού !