Ο Δήμος Αρταίων σε εγρήγορση #Menoumespiti

Πραγματοποιήθηκε η 1η συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Αρταίων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Κλήθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας ,ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας, η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, η Διεύθυνση Πυροσβεστικής Άρτας ,ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων-Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων και ο Γιατρός Εργασίας του Δήμου Αρταίων.

Παρευρέθησαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας, ο Διευθυντής Σκανδάλης Ηλίας και ο Διοικητής Α.Τ. Άρτας Δερβένης Αχιλλέας, από την Διεύθυνση Π.Υ Άρτας ο Υποδιοικητής Θεοχάρης Αντώνης , ο Γιατρός Εργασίας του Δήμου Αρταίων, Σακαγιάννης Βασίλης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πανέτας , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Κώστας Ζέρβας, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρταίων, Γρύλλια Σοφία και ο Υπάλληλός της Πολιτικής προστασίας του Δήμου Αρταίων Πάνου Γιάννης .