Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας για την 2η ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΝΥΧΤΑ

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας κατάφερε να κάνει πράξη, με μεγάλη επιτυχία το «ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ»» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, σχετικά με την πραγματοποίηση της 2ης ΕΚΠΤΩΤΙΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ στην πόλη, στην οποία αναφέρει και τα εξής: « Χιλιάδες καταναλωτές κατέκλεισαν τους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, έκαναν τις αγορές τους σε ένα κλίμα γιορτινό, όπου είχε δημιουργήσει ο εμπορικός σύλλογος, με μουσικές και τα καταστήματα με κεράσματα, με έξτρα στολισμούς και φυσικά μεγάλες εκπτώσεις.

Παρόλη την ιδιαιτερότητα που έχει αυτή την στιγμή, το εμπορικό κομμάτι της πόλης μας με τα έργα του Open Mall, οι καταναλωτές τίμησαν με την παρουσία τους και τις αγορές τους την 2η Εκπτωτική Νύχτα, ερχόμενοι είτε από όλο τον Νομό Άρτας είτε από γειτονικές περιοχές Γιάννενα, Πρέβεζα, Αμφιλοχία, Φιλιππιάδα.
Οι τζίροι στα καταστήματα ξεπέρασαν την περσινή Εκπτωτική Νύχτα και μικροί – μεγάλοι προμηθευτήκαν με τις αγορές τους, τους λαχνούς που έδινε ο Εμπορικός Σύλλογος για να διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την Τουρκία και πολλά άλλα δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης μας.

Μέχρι τις δώδεκα που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα ο κόσμος κυκλοφορούσε στην Οδό Σκουφά που έμοιαζε με νησί.

Η βραδιά έκλεισε με την συναυλία στην πλατεία Σκουφά προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου,όπου ο Δήμος Αναστασιάδης και η Emily διασκέδασαν πάνω από δυόμιση χιλιάδες κόσμου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος και οι επαγγελματίες με την περυσινή εκπτωτική νύχτα απέδειξαν ότι η πόλη έχει δυνατότητες σε μια «νεκρή» μέρα καλοκαιριού να φέρουν στην πόλη μας και να εξυπηρετήσουν χιλιάδες κόσμου.
Φέτος με την επιτυχία της 2ης Εκπτωτικής Νύχτας μπήκε και η σφραγίδα για τις δυνατότητες της πόλης μας.

Η Άρτα ξαναμίλησε και έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος, σε όλους αυτούς που την ανυπαρξία τους να κάνουν κάτι για να έρθει κόσμος στην πόλη μας την κρύβουν πίσω από τα έργα του Open Mall».