Ο Ιωάννης Γουδέβενος για τo 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ομότιμος Καθηγητής Ιωάννης Γουδέβενος, γράφει για τo 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο – το μεγαλύτερο επιστημονικό συνέδριο της χώρας – που διεξήχθη για πρώτη φορά στα Ιωάννινα, από 17 έως 19 Οκτωβρίου με απόλυτη επιτυχία.
«Η υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου συνεδρίου αποτέλεσε μια δυναμική δοκιμή (crashtest) για την πόλη μας η οποία κατάφερε να εδραιώσει τη θέση της στο χάρτη του συνεδριακού τουρισμού, ως προορισμός υψηλών προδιαγραφών. Περίπου 3.000 σύνεδροι απ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό αποχαιρέτησαν τα Ιωάννινα με τις καλύτερες των εντυπώσεων – γεγονός που αποτυπώθηκε ευρέως στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης – χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη εκδήλωση, αν όχι την καλύτερη έως σήμερα, σίγουρα ως μία από τις πλέον επιτυχημένες.

Στην επιτυχία του συνεδρίου είχε καθοριστική συμβουλή η συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα του εδώ δυναμικού της Ιατρικής Σχολή, των ιατρών της πόλης αλλά και καρδιολόγων από την Αθήνα και το εξωτερικό.
Η Οργανωτική Επιτροπή επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στους επαγγελματίες του τουρισμού, των μεταφορών και της φιλοξενίας στην πόλη μας. Η προθυμία και τα χαμογελαστά πρόσωπα επαναβεβαίωσαν ότι η φιλοξενία είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και απαράμιλλο προτέρημα της περιοχής μας.

Θερμές ευχαριστίες επίσης εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής στα Μέσα Ενημέρωσης για την συνεργασία και την στήριξη τους σε όλη τη διάρκεια προετοιμασίας του συνεδρίου.
Η αρωγή των τοπικών αρχών της Περιφέρειας, του Δήμου και του Πανεπιστημίου ήταν ανεκτίμητη. Τέλος, ομολογουμένως, το Συνέδριο δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την άψογη οργάνωση με τις πρωτότυπες ιδέες και την εμπειρία του γνωστού πλέον γραφείου οργάνωσης Συνεδρίων Conferre SA/Συνεδριακή ΑΕ.
Η διοργάνωση του συνεδρίου δίπλα στη λίμνη των μύθων και των θρύλων, σε μια σύγχρονη πόλη που αποτελεί κόμβο τουριστικών υπηρεσιών, είχε όλα τα εχέγγυα για την απόλυτη επιτυχία του.
Με την ευχή για μελλοντική υλοποίηση ανάλογων εκδηλώσεων και ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδίας, σε όλους».