Ο Κασσελάκης επισκέφθηκε και περπάτησε στους δρόμους της Άρτας

«Δείχνει πόσο με φοβάται», είπε η Όλγα Γεροβασίλη

Την Άρτα επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά ο ο Στέφανος Κασσελάκης, το Σάββατο το μεσημέρι. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, που εξέπεσε του αξιώματός του μετά την πρόταση μομφής στο πρόσωπό του, επέλεξε να περιοδεύσει στην Άρτα, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σχολιάστηκε το γεγονός δεν επρόκειτο για τυχαία επιλογή, αφού η Άρτα είναι η «έδρα» του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία είχε δηλώσει ανοικτά ότι ο Στ. Κασσελάκης «δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία στην Ελλάδα και θα δώσουμε όλοι το μάξιμουμ των δυνατοτήτων προκειμένου να αποτρέψουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Βόλτα σε κεντρικούς δρόμους 
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε βόλτα σε κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία της Άρτας συνομίλησε με πολίτες, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα καφε της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε ούτε συγκέντρωση, ούτε ενθουσιασμός από μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ άλλων εποχών ενώ η περιοδεία Κασσελάκη ξεκίνησε από την Άρτα και αναμένονταν να επισκεφτεί και άλλες περιοχές.
Η Όλγα Γεροβασίλη με το που έγινε γνωστή η επίσκεψη σήκωσε το γάντι, σημειώνοντας ότι ο «Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι».
Μάλιστα, σε δηκτικό τόνο, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονταν στην συνεδρίαση της Κεντρικης Επιτροπής του κόμματος, βγήκε από την αίθουσα και είπε στους δημοσιογράφους: «Πόσο φοβάται πια από την Άρτα και από μένα;».

Η ανάρτηση της Όλγας Γεροβασίλη 
«Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι», έγραψε η Όλγα Γεροβασίλη στο Facebook.

Η βόλτα
Στη βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για να συνομιλήσει με τους κατοίκους ο Στέφανος Κασσελακης την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τον συνόδευε η Ταπραντζή-Κοίλια Τζένη, υποψήφια δήμαρχος Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ το 2019, και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος το 2023 με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Αρταίων.

Στην τοπική κοινωνία της Άρτας είναι γνωστό ότι η Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Όλγα Γεροβασίλη. Η μεταξύ τους διένεξη ξέσπασε το βράδυ του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών του 2019.

Τότε μάλιστα η νομαρχιακή επιτροπή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διαχώριζε τη θέση του από την τότε υποψήφια δήμαρχο, καταγγέλλοντας «συμπεριφορές και πράξεις, που δεν αρμόζουν στο ήθος και στις αξίες της Αριστεράς».