Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας στις 5 Δεκεμβρίου

Σηματοδότηση μονοπατιού στον Κριάκουρα

Ελάτε να γνωριστούμε και να σηματοδοτήσουμε ένα από τα πιο παλιά μονοπάτια που τραβερσάρουν την απόκρημνη ορθοπλαγιά αυτού του επιβλητικού βουνού.
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Ώρες πορείες: Περίπου 8
Αρχηγός: Κίμων Καλιακάτσος (6972241729)
Αναχώρηση: Κυριακή 6:00 πάρκινγκ πλατείας Ζέρβα
Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και άλλων ορειβατικών συλλόγων και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.
Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.
Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.
Ο ορειβατικός σύλλογος Άρτας δίνει στα μέλη του τη δυνατότητα να δανειστούν υλικά για την ορειβασία και την αναρρίχηση.

Κανονισμός δανεισμού
Τα υλικά που δανείζονται καταγράφονται πάντα στο βιβλίο υλικών που τηρεί ο Ε.Ο.Σ. Άρτας
Η επιστροφή των υλικών γίνεται μέχρι την Τετάρτη μετά την εξόρμηση, για καθυστέρηση πέραν αυτού το μέλος θα χρεώνεται με 2,00€/ημέρα
Η χρέωση και ο δανεισμός των υλικών γίνεται μόνο από τον Έφορο Υλικών, σε περίπτωση κωλύματος από μέλος του Δ.Σ. που θα ορίσει ο Έφορος Υλικών
Δικαίωμα δανεισμού έχουν τα μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ετήσιες συνδρομές.
Τα υλικά θα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, καθαρά και στεγνά σε αντίθετη περίπτωση το μέλος θα επιβαρύνεται με 10€/υλικό.
Σε περίπτωση που υπάρξει φθορά του υλικού (πέραν της φυσιολογικής) τότε το μέλος θα πρέπει να αντικαταστήσει το υλικό που δανείστηκε.

Υλικά προς δανεισμό
Τα υλικά προς δανεισμό είναι διαθέσιμα για όλα τα μέλη του συλλόγου. Για τον δανεισμό κάποιων υλικών υπάρχει χρέωση ενώ άλλα είναι δωρεάν.
Πιολέ (3,00€)
Κραμπόν (3,00€)
Σκηνή 2 ατόμων (5,00€)
Μπωτριέ
Παιδικά μπωτριέ
Κράνη
Παιδικά κράνη
Υπόστρωμα
Αντιανεμικά μπουφάν
Σκοινιά αναρρίχησης
Καραμπίνερ ασφαλείας
Σετάκια