Ο Περικλής Μίγδος για σήμανση μονοπατιού στην Χελώνα

Μια εξαιρετική προσπάθεια του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας , ενημερώνει ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος. Όπως σημειώνει ο ο Δήμαρχος, με πρωτεργάτη τον Λάμπρο Τζουβάρα φίλο της περιοχής και με αρωγό τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη ( παροχή υλικών και σημάτων ) ξεκίνησε στις 11 Νοεμβρίου του 2020 με την διάνοιξη και σήμανση μονοπατιού που οδηγεί στην κορυφή της Χελώνας ! Μοναδική διαδρομή που ξεκινάει από υψόμετρο 730 μέτρα στο Γιαννιώτι και οδηγεί στην κορυφή του βουνού της Χελωνας 1538 μέτρα. Με στάσεις ανά 45′ ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να φτάσει στην κορυφή σε 3 ώρες! Αυτόν τον καιρό συνεχίζεται η διάνοιξη του μονοπατιού που θα κάνει τον κύκλο της Χελώνας.

Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά όμορφο και όποιος θέλει να βοηθήσει τον Ορειβατικό Σύλλογο είναι δεκτός !

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ευχαριστεί τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα για το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φίλο μας Λάμπρο Τζουβάρα ο οποίος βρίσκεται συνεχώς σε συνεργασία με τον Δήμο μας αποδεικνύοντας έμπρακτα τον ζήλο του για αυτό που κάνει , την ενεργητικότητα ως μέλος του Συλλόγου και την αγάπη του για την περιοχή μας, λέει ο Δήμαρχος.