Ο Πρόεδρος της Βουλής στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου της Βουλής των Ελλήνων

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, παρέστη σήμερα στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου της Βουλής που στεγάζεται στην Πλάκα.

Ο κ. Τασούλας ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες, συμβουλεύοντάς τους «να απολαύσουν αυτή την περίοδο της ζωής τους, η οποία είναι άνευ επιστροφής και ανεπανάληπτη» με την καθοδήγηση των δασκάλων και των γονιών τους.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στις εργασίες συντήρησης του νεοκλασικού κτιρίου, ηλικίας 140 ετών, στο οποίο στεγάζεται το Νηπιαγωγείο της Βουλής. Όπως επεσήμανε, «η τελευταία συντήρηση που έγινε εντάσσεται στο πλαίσιο μιας γενικότερης συντήρησης του κτιριακού αποθέματος της Βουλής από το Πράσινο Ταμείο και αφορά την αλλαγή τα κουφωμάτων, τον φωτισμό, τον κλιματισμό και την εν γένει βελτίωση της ενεργειακής του συμπεριφοράς».

Στον αγιασμό παρέστησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Βασίλειος Μπαγιώκος, η Ειδική Θεματική Γραμματέας κ. Ελευθερία Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής κ.κ. Σπύρος Δημοσχάκης και Παναγιώτης Σόφιος-Σοφιάδης, καθώς και γονείς εργαζόμενοι στη Βουλή των Ελλήνων.