Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τους βουλευτές 375 χιλιάδες ευρώ

Για να πληρωθούν τον μήνα Ιούνιο στην «Αυγή»

Σε συνέχεια του καλέσματος που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τη στήριξη του κόμματος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έλαβαν σήμερα SMS προκειμένου να βοηθήσουν ώστε να καλυφθούν τα έξοδα της κομματικής εφημερίδας Αυγή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού έδωσε εντολή να μπει λουκέτο στην Αυγή, ανακοίνωσε πως θα δώσει το παράδειγμα δωρίζοντας 20.000 ευρώ. Την Πεμπτη 27/6 στα κινητά των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε ένα SMS μέσω του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την οικονομική συμβολή τους.

Το SMS που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυγή:
«Σύντροφοι, συντρόφισσες
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας. Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ». Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές που θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ζητούν και τις καταστάσεις των δαπανών της Αυγής και του κόμματος, τις οποίες έχει δεσμευτεί δημόσια ο κ. Κασσελάκης ότι θα φέρει.
Σημειώνεται πως ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Κουμουνδούρου Θύμιος Γεωργόπουλος είχε προειδοποιήσει με ανάρτησή του ότι οι εργαζόμενοι θα έμεναν απλήρωτοι τον Ιούνιο, ενώ το ίδιο ειπώθηκε χθες και στους εργαζόμενους.