Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Άρτας αναφέρει για το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου: «ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου, αφήνει μια πλούσια παρακαταθήκη, μια χώρα με ρυθμισμένο χρέος, απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, ισχυρότερη από ποτέ στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης.

Επίσης, μια πλούσια παρακαταθήκη έργων αφήνει και στον Νομό μας, που επί δεκαετίες βίωνε την εγκατάλειψη και την απομόνωση. Το γεγονός αυτό εκτιμήθηκε από τους συμπατριώτες μας, που όχι μόνο ανέδειξαν το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πρώτο κόμμα στον Νομό Άρτας, αλλά διεύρυναν τη δύναμή του, καθώς 1000 επιπλέον συμπολίτες μας, σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, εμπιστεύθηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους βουλευτές, τους φίλους, τις φίλες και τα μέλη μας, που έδωσαν τον αγώνα με θάρρος και εντιμότητα, μέσα από αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, παγιώνεται ως ο πόλος της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης.
Μια νέα περίοδος αγώνων ξεκινά, για την υπεράσπιση των κατακτήσεων του ελληνικού λαού, των δυνάμεων της εργασίας και των κοινωνικών αγαθών».