Ο Σύλλογος «Επιστήθιοι Φίλοι» δίνει το παρόν του, στο «Race for the Cure»

To «Race for the Cure», είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη που διοργανώνεται στα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο! 22 χώρες ενώνουν τις δυνάμεις τους, με κύριο μέλημα την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, η διοργάνωση φέτος πραγματοποιείται πανευρωπαικά με άλλη μορφή. Το κοινό μπορεί να συμμετέχει από όπου και αν βρίσκεται φτιάχνοντας την ομάδα του, με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους του, δημιουργώντας την δική του διαδρομή. Εφοδιαστείτε με θετική ενέργεια, χαμόγελα και αισιοδοξία, τρέξτε στο πάρκο, στην πλατεία ή στην γειτονιά σας και προβάλετε τη διαδρομή της παρέας σας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα! #RFTC2020

Λαμβάνοντας μέρος σε αυτό τον αγώνα τρέχουμε για τη σύζυγο, τη μητέρα, την αδελφή, για όλες τις γυναίκες της ζωής μας. Για όλες εκείνες που πάλεψαν και νίκησαν, για εκείνες που ακόμα παλεύουν, αλλά και για εκείνες που δεν τα κατάφεραν και έφυγαν από κοντά μας. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι» δίνει το παρόν του!