Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Γιώργος Μπαλάγκας

Με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας

Συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας είχε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιώργος Μπαλάγκας, μαζί με μέλη του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τον Δήμο Αρταίων».
Οι συνδικαλιστές από την πλευρά τους ενημέρωσαν τον κ. Μπαλάγκα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερα, αυτό της έλλειψης προσωπικού που δυσχεραίνει σημαντικά το έργο της αστυνομίας, ενώ στάθηκαν και στην υλικοτεχνική υποδομή τονίζοντας τις πολύ μεγάλες ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και τις δυσκολίες συντήρησης των υπαρχόντων οχημάτων.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλάγκας διαβεβαίωσε τους αστυνομικούς πως θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους καθώς γνωρίζει πως ασκούν ένα άκρως επικίνδυνο επάγγελμα αλλά και ουσιαστικό για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας μας.Eπισημαίνοντας πως Δήμος και Αστυνομία θα πρέπει να συμπορευτούν για τη δημιουργία κονωνίας συνοχής και αλληλεγγύης.

Μετά την συνάντηση ο Γιώργος Μπαλάγκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θεωρούμε ζωτικής σημασίας την παρουσία της αστυνομίας στην πόλη μας για την προστασία του πολίτη. Ως εκ τούτου είναι αυτονόητη η συμμετοχή μας σε κάθε ενέργεια που θα συμβάλλει στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και της ασφάλειας και εξυπηρέτησης των δημοτών μας».
Οι συναντήσεις του κ. Μπαλάγκα θα συνεχιστούν με επισκέψεις σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.