Ο Χρήστος Αγγέλης αναλαμβάνει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της U19 του ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστος Αγγέλης, αναλαμβάνει την Αναγέννηση Άρτας. Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας σημειώνει “Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει στην οικογένεια της Αναγέννησης Άρτας, τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη που θα αναλάβει το δύσκολο και βαρύ φορτίο να φτιάξει την Αναγέννηση για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που είναι δύσκολο και απαιτητικό. Χρήστο καλωσήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης σου ευχόμαστε υγεία και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές και όμορφες στιγμές”.
Ο Χρήστος Αγγέλης γεννήθηκε στα Ιωάννινα. Σαν προπονητής έχει εργασθεί από 2009-2010, υπεύθυνος ακαδημιών Αστέρα Ζωγράφου και προπονητής U18, 2010-2011, Προπονητής Α.Ο. Μελισσίων (άνοδος Δ΄Εθνική), 2011-2012, προπονητής Γ.Σ. Καισαριανής και υπεύθυνος ακαδημιών, 2012, προπονητής Αστέρα Ζωγράφου, 2013 προπονητικό team A.O Πεύκης (άνοδος Γ Εθνική) και υπεύθυνος ακαδημιών. Από το 2014 είναι προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου δούλεψε στην U17, U20 και U19. Τον Ιούνιο ο ΠΑΣ προχώρησε σε αλλαγές στα τμήματα υποδομής και του προτάθηκε η U15, για την νέα σεζόν, ο ίδιος δεν ήθελε να αναλάβει την μικρότερη ομάδα και αποχώρησε. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε Χαραυγιακό, Ηλιούπολη, Κεραυνό Κερατέας, Ηλυσιακό, Διαγόρα Ρόδου, και Πανιώνιο.

Ημερίδες για δημιουργία τριών καταδυτικών πάρκων στην Ήπειρο
Δύο ανοιχτές ενημερωτικές ημερίδες του έργου TACTICAL TOURISM», για δημιουργία τριών καταδυτικών πάρκων στην Ηπειρωτική ακτογραμμή του Ιονίου στα Σύβοτα, την Πάργα και την Πρέβεζα, διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει.
Η πρώτη ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, (6 μ.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας και η δεύτερη αύριο, Τρίτη, (11.30 π.μ.) στο Συνεδριακό Κέντρο Συβότων.
Το έργο «TACTICAL TOURISM» αποτελεί στρατηγικό έργο του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG – IPA CBC Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020. Αποσκοπεί στην δημιουργία δικτύου των περιφερειών και φορέων της διασυνοριακής περιοχής, ικανών να υλοποιήσουν πολιτικές και δράσεις για τη διατήρηση των πολιτιστικών και φυσικών πόρων προς όφελος της τουριστικής ανάπτυξης.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΑΡΤΑΣ
Συζήτηση για την Αυτοδιοίκηση
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτώβρη του 2023, μπορούν και πρέπει να γίνουν η εκκίνηση για να κάνουμε, όλες και όλοι μαζί πράξη το να αλλάξουμε τον Δήμο μας .
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας σε μια ευρεία ολομέλεια για να συζητήσουμε για την Αυτοδιοίκηση.
Σας περιμένουμε όλες και όλους την Τετάρτη 26.07 και ώρα 8:00μμ στην αίθουσα Διώνη στην Άρτα .

Τροποποιημένο ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων
Λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν την τρέχουσα εβδομάδα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας ενημερώνει το κοινό ότι οι αρχαιολογικοί χώροι Γιτάνων και Ελέας μέχρι και την Τετάρτη 26.07.2023 θα λειτουργούν με τροποποιημένο ωράριο που διαμορφώνεται ως εξής: 8:30-12:00.
Ο Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Aρχαιολόγος

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ
Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα
Το εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα, στο Πάρκο Πυρσινέλλα, πανηγυρίζει και φέτος.
Το εκκλησάκι έχει κατασκευαστεί από τους εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών και ανοίγει κάθε χρόνο την παραμονή και την ημέρα εορτής του Αγίου Παντελεήμονα.
Φέτος λόγω των συνθηκών καύσωνα που επικρατούν ο πανηγυρικός Εσπερινός και η Αρτοκλασία θα γίνουν την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις οκτώ το βράδυ.
Την Πέμπτη ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στις επτά το πρωί.