Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων από Καρκίνο: Γιορτάζουμε τη ζωή με yoga!

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Επιζώντων από Καρκίνο, που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών & Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι», με την υποστήριξη του Studio 24, καλεί τα μέλη, τους φίλους του και όλο τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί μας τη ζωή το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024!

Σας προσκαλούμε να βγείτε στη φύση και να συμμετάσχετε μαζί μας σε μια συνεδρία yoga που θα πραγματοποιηθεί στο Παραποτάμιο Πάρκο Άρτας. Η άσκηση yoga είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Μαζί θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης σε όλους τους επιζώντες και τις οικογένειές τους.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ τη ΖΩΗ, ΑΝΑΣΑΙΝΟΥΜΕ για τη ΖΩΗ με Yoga

Ραντεβού το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 19:00 στον χώρο του Παραποτάμιου Πάρκου Άρτας (δίπλα στις πάπιες, κοντά στο παλιό γεφυράκι).
Μην ξεχάσετε να φορέσετε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας στρωματάκι ή πετσέτα θαλάσσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.
Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε την εμπειρία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο και γράφοντας το δικό σας μήνυμα για αυτή την ημέρα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στην ανάρτησή σας το hashtag #Arta4life2024.

Ελάτε με το πιο φωτεινό σας χαμόγελο να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα ζωής!
Για περισσότερες πληροφορίες:
Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών & Φίλων Άρτας «Επιστήθιοι Φίλοι»
Τηλ: 6974313153 (κ. Τσιρογιάννη), 6945839421 (κ. Κράββαρη), 6936773374 (κ. Σιδεράκη, για το Studio 24)
Email: epistithioi.filoi@gmail.com