Πανηνειπηρωτικός Σύλλογος Πατρών. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή “Συμμαχία για την ζωή” που ανέδειξε τη συνεργασία ως μέγιστο μέσο προαγωγής της προσφοράς και του αλτρουισμού. Ειδικότερα, την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών έλαβε χώρα εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία τριών μεγάλων συλλόγων, αυτών του ΣΕΑ του Καραμανδανείου νοσοκομείου “ο Άγιος Στυλιανός”, του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών και του ΣΕΑ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.

Η συμμαχία αποδείχθηκε ισχυρή καθώς συγκεντρώθηκαν τριάντα μονάδες αίματος σε σύνολο τριάντα έξι προσελθόντων για να αιμοδοτήσουν.
Η χθεσινή αιμοδοσία εντάσσεται στο σύνολο των αιμοδοσιών που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών με τη συνεργασία του ΕΟΔΥ και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, στο πλαίσιο της δράσης “Όλοι μαζί μπορούμε”.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, τον κ. Αδαμόπουλο Ανδρέα, πρόεδρο του ΣΕΑ Καραμανδανείου “ο Άγιος Στυλιανός”, τον επίτιμο πρόεδρό του κ. Λευτέρη Πολυκρέτη για την συνεχή παρουσία και φροντίδα των εθελοντών αιμοδοτών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “ο Άγιος Ανδρέας”/Ν.Υ. Αιμοδοσίας, το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών όπως, επίσης, τον ΣΕΑ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και τον Πρόεδρό του κ. Χάιδα Αλέξανδρο, για την καθοριστική συμβολή τους στην προώθηση και επιτυχία της δράσης.
Αιμοδοτούμε για να διαφυλάξουμε τα υγιή στοιχεία του λαϊκού μας πολιτισμού. «Συμμαχούμε» προκειμένου να μην υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ευαισθητοποιούμε τους γύρω μας για την αξία της προσφοράς. Δρούμε ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε απρόσκοπτα το δικαίωμα στην υγεία.