Παράσταση της Ομάδας τραγουδιού «Concarda» ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ κ. Γεωργίου Δ. Καψάλη

Ο Προέδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., κ. Γεωργίος Καψάλης, στον χαιρετισμό του για την παράσταση της Ομάδας τραγουδιού «Concarda» του Ωδείου «Ars Nova Music School» με δάσκαλο τον Δημήτρη Υφαντή που πραγματοποιήθηκε στο Καμπέρειο Θέατρο την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Μαΐου, ανέφερε τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι! Τραγούδια και χαμόγελα από τα μέλη της Ομάδας τραγουδιού «Concarda» του Ωδείου «Ars Nova Music School» και τον ξεχωριστό δάσκαλο και φίλο όλων μας Δημήτρη Υφαντή, για να σταθούμε αλληλέγγυοι απόψε στα παιδιά της ιστορικής μονής Δουραχάνης. Τι πιο πολύτιμο και τι πιο σημαντικό!
Και είναι αλήθεια πως από τη σκέψη όλων μας περνάει η εμβληματική μορφή του σεβάσμιου Παπα-Θανάση, καθώς είναι βέβαιο ότι ο καθένας από εμάς έχει να θυμηθεί κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο από αυτόν και το έργο που έχει επιτελέσει.

Κυρίες και κύριοι! Η χθεσινή και η αποψινή παράσταση είναι οι δύο πρώτες παραστάσεις του Καλλιτεχνικού Μαΐου, όπως ονομάσαμε εφέτος τον Ερασιτεχνικό Μάιο, καθώς όλοι οι μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες είναι ήδη πραγματικοί καλλιτέχνες και αποτελούν το αύριο του τόπου μας.

Με συμμετοχές από ολόκληρη την Ήπειρο θα δοθούν συνολικά στο Θέατρό μας περισσότερες από είκοσι πέντε παραστάσεις από μαθητικούς θιάσους και από θιάσους ενηλίκων. Σε όλα τα σχολεία της πόλης μας, Δημοτικά και Γυμνάσια, υπάρχει σχετική ενημέρωση για τις παραστάσεις, όπως ανάλογη διαρκής ενημέρωση θα υπάρχει και στη βελτιωμένη ιστοσελίδα του Θεάτρου μας.

Στα μέσα Ιουνίου αρχίζει η αποκατάσταση των καθισμάτων και της γενικότερης αισθητικής του Θεάτρου, ώστε από το Φθινόπωρο να φιλοξενούμαστε σε ένα περαιτέρω αναβαθμισμένο αισθητικό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τη «Φλόγα» για τη συνεργασία που έχουμε διαμορφώσει, καθώς και για το πολύτιμο κοινωνικό έργο που προσφέρει. Ευχαριστούμε, επίσης, και είμαστε ευγνώμονες απέναντί τους τον Δημήτρη Υφαντή, όπως και όλους τους εξαίρετους συνεργάτες του! Καλή ακρόαση! Σας ευχαριστώ πολύ!