Παραμένει τριθέσιο το Δημοτικό Σχολείο Πραμάντων

Θα συνεχίσει να λειτουργεί ως τριθέσιο το σχολικό έτος 2021- 2022 το Δημοτικό Σχολείο Πραμάντων, σύμφωνα με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων. Απαντώντας σε αναφορά που είχε καταθέσει ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλογιάννης, μετά από συνεργασία που είχε με τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, έκανε γνωστή την άρση της προηγούμενης απόφασης.

Διανομές ΤΕΒΑ στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη
Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ (ΤΕΒΑ), να παραλάβουν την ποσότητα των προϊόντων που τους αναλογεί και οι οποίοι :
-Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
-Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Νοεμβρίου 2021, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Σεπτεμβρίου 2021 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία)
-Έχουν ως σημείο παραλαβής τροφίμων τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη
Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα
-Διασέλου ΩΡΑ 8:30 έως 10:30
-Άνω Καλεντίνης (Κ.Ε.Γ.Ε) ΩΡΑ 9:00 έως 11:00
-Αστροχωρίου 11:30 έως 13:30
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Δήμος Ηγουμενίτσας
Δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του ΚΔΑΠ ΜεΑ «Εν Δράσει», στο πλαίσιο του προγράμματος «ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», στις 19 Νοεμβρίου, φιλοξένησε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνθεον» τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ ΜεΑ, όπου πραγματοποίησε ενημέρωση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε θέματα μείζονος περιβαλλοντικής σημασίας, που αφορούν στην ανακύκλωση. Στη δράση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Κυκλικής Οικονομίας και Πρωτογενούς Τομέα, κ. Μιχαήλ Γκίκας και η Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, κα. Βεατρίκη Δημητρίου.
Παράλληλα, την ίδια μέρα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της ημέρας περιβάλλοντος, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, διέθεσε στο Δημοτικό σχολείο Νέας Σελεύκειας δενδρύλλια και θάμνους, τα οποία οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων φύτεψαν με τη βοήθεια και καθοδήγηση του τεχνολόγου γεωπόνου του τμήματος πρασίνου, Αναπλ. Προϊστάμενου κ. Δημήτριου Λώλου.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ την Κυριακή 28 Νοεμβρίου
Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.
Αμέσως μετά, στις 13.30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.