Παρουσίαση στην Άρτα του βιβλίου τού Δημήτρη Στρατούλη

Ο Δήμος Αρταίων, οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ, το βιβλιοπωλείο η Πολυθρόνα του Νίτσε και το Επιμελητήριο Άρτας διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων-Δώρο ζωής»
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, στις 06:30 μμ, στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ στο συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων, στο Εκθεσιακό Κέντρο, στην περιφερειακή οδό, στην ΑΡΤΑ, με τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Χρήστος Τσιρογιάννης, Δήμαρχος Αρταίων. Ιωάννης Γκολομάζος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας. Ευάγγελος Ντάκουλας, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Άρτας.
Ομιλητέςθα είναι οι: Χριστόδουλος Ναθαναήλ, Δρας Εντατικολόγος, Διευθυντής Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Άρτας. Ηλιάνα Καϊντάση, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Άρτας. Σωτήρης Ζάχαρης, Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Άρτας.

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η: Βάσω Αμπελογιάννη, Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής Νοσοκομείου Άρτας, μέλος Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ. Αποσπάσματα του Βιβλίου θα διαβάσει η Ελένη Θεοδώρου, εκπαιδευτικός – φιλόλογος.
Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, πρώην βουλευτής και υπουργός.