«Παρών» ο Δήμος Αρταίων στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2021»

Το παρών στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2021», που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, έδωσε ο Δήμος Αρταίων, με τη συμμετοχή του να εντάσσεται στις προσπάθειες του Δήμου για προβολή και εξωστρέφεια της Άρτας.
Ο Δήμος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και στο τριήμερο της Έκθεσης παρουσίασε τις δυνατότητες τουρισμού στην Άρτα όλες τις εποχές του χρόνου, για 365 ημέρες τον χρόνο σε βουνό και θάλασσα.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης, ο Δήμος είχε προγραμματίσει συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζοντας τις πολλές δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Στην Έκθεση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτιστικής και τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Θανάσης Αρκουμάνης και ο Θεοχάρης Βαδιβούλης Μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αρταίων.
“Τέτοιες εκθέσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς και να προβάλλουμε την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεχίζουμε με σχέδιο και μία έμπειρη ομάδα υπηρεσιακών παραγόντων για να προωθήσουμε την τουριστική μας ανάπτυξη” ανέφερε σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Λιόντος.