Περικλής Μίγδος: Απόδειξη αγάπης του τόπου η απογραφή

Έκκληση του Δημάρχου Περικλή Μίγδου, προς τους κατοίκους να απογραφούν για στήριξη του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανάρτηση του Δημάρχου, « Καθοριστική η εβδομάδα που διανύουμε για τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη μιας και ολοκληρώνεται η απογραφή πληθυσμού την Παρασκευή . Κάνω έκκληση στους δημότες που δεν έχουν απογραφεί και στους δημότες που γνωρίζουν άτομα που δεν έχουν απογραφεί να επικοινωνήσουν άμεσα ( έως Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου) με τα εξής τηλέφωνα:
2681360819 – 6947825443 Σπύρος Φλούδας υπεύθυνος απογραφής – Δημοτικός υπάλληλος. 6979482040 – 6974067242 Δήμαρχος. Η απογραφή του πληθυσμού του Δήμου μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και θα παίξει καταλυτικό ρόλο ακόμη και η προσθήκη (1) ενός ατόμου !»

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων η υπόθεση του OPEN MALL
Με μοναδικό θέμα ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πράξης «Ανοικτό Κέντρο
Εμπορίου Δήμου Εμπορίου» θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων την Δευτέρα 21η Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18,00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης, στο παραπάνω θέμα της ημερήσιας διάταξης.
Να σημειωθεί πως η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται μετά από αίτηση 13 δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και μετά από την γνωστοποίηση από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΑΣ, πως το OPEN MALL, κινδυνεύει να απενταχθεί από το πρόγραμμα χρηματοδότησης.