Περιοδεία Κινήματος Αλλαγής

Περιοδεία κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής στην πόλη της Άρτας την Παρασκευή με τον Γραμματέα της ΚΠΕ Μανώλη Χριστοδουλάκη, που συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Άρτα καθώς και στελέχη της ΝΕ.

Ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson
Στις 28 Ιουνίου ξεκίνησε η ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson National Rally 2019 που διοργανώνει η Λέσχη μας Harley Davidson Club Hellas. Στην εκδήλωση συμμετέχουν άνω των διακοσίων μοτοσυκλετών Harley και πολλοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. H Hγουμενίτσα αποτελεί αγαπημένο τόπο προορισμού της Λέσχης μας απο το 2001 όπου είχε πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή F.H-D.C.E. συνάντηση HARLEY DAVIDSON SUPER RALLY με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο (5.000 μοτοσυκλέτες) στο Δρέπανο. Η διοργάνωση θεωρείται απο τις πιο πετυχημένες απο το Federation of Harley Davidson Clubs Europe. Για το 2021 είκοσι χρόνια μετά, έχει επιλεγεί ξανά η Ηγουμενίτσα ως τόπος διεξαγωγής του Super Rally 2021 με διοργανωτή το Harley Davidson Club Hellas.
Αρωγοί και υποστηρικτές των διοργανώσεών μας αλλά και των δράσεών μας στην Ηγουμενίτσα είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας ΟΛΗΓ το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας. Συνεργάτες μας από το 2001 στην Ηγουμενίτσα είναι η εταιρία Cantrel. Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το 1990, με σκοπό την οργάνωση της κοινότητας των μοτοσυκλετιστών, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών HarleyDavidson στην Ελλάδα και γενικά την προώθηση του μοτοσυκλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσυκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσυκλετιστή. Eίναι μέλος στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Λεσχών Harley-Davidson (Federation) από το 1993. Εχουν προγραμματιστεί, για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου τα εξής:
-28 Ιουνίου επίσκεψη μελών της Λέσχης μας στο ΚΔΑΠ Αμεα το Εργαστήρι
-29 Ιουνίου Συναυλία με τους GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS Special quest Solid Buzz στον παραλιακό χώρο Πλατάνια Ηγουμενίτσας
-Εξορμίσεις των μελών μας στη ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΡΤΑΣ σε Κυράτσα – Πέτα
“Περιοδεία στον Άγιο Δημήτριο Πέτα και στο Πέτα πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019 οι υποψήφιοι βουλευτές Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Γρηγόρης Βλάρας, Όλγα Γεροβασίλη, Ελπίδα Μπέκα, Δημήτρης Τάτσης και Βασίλης Τσίρκας, συνοδευόμενοι από μέλη και φίλους του κόμματος.
Οι υποψήφιοι βουλευτές μοίρασαν προεκλογικό υλικό και συζήτησαν με τους κατοίκους για τη χρηματοδότηση και την προώθηση σημαντικών υποδομών που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας την περασμένη τετραετία, επί κυβερνήσεως Τσίπρα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε πολλά ερωτήματα των κατοίκων σχετικά με τις προγραμματικές δεσμεύσεις για την ερχόμενη τετραετία 2019-2023, άκουσαν προτάσεις των ίδιων των κατοίκων για επιπλέον έργα που πρέπει να υλοποιηθούν και τόνισαν τη σημασία να μην ανακοπεί το έργο της κυβέρνησης, ένα έργο που έβγαλε την Άρτα από την αφάνεια και της έδωσε προοπτική ανάπτυξης. Να μην ξανάρθουν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και είχαν καταδικάσει επί δεκαετίες την περιοχή μας στην απομόνωση και την εγκατάλειψη. Στις 7 του Ιούλη ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Ψηφίζουμε για την Άρτα και την Ελλάδα που μας αξίζει.”

ΛΗΞΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Ένα ατέλειωτο μουσικοχορευτικό τραπέζι στήθηκε στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών, την Παρασκευή, 28 Ιουνίου, κλείνοντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο η σεζόν για τα χορευτικά τμήματά του. Το εθιμοτυπικό κέρασμα του υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος αλλά και Προέδρου, κ. Χάιδα Αλέξανδρου, δεν άργησε να εξελιχθεί σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη τραγούδι, χορό, πειράγματα …. Πλούσια ήταν και τα φιλέματα των γυναικών του Συλλόγου που γέμισαν με κάθε λογής καλούδια – κυρίως πίτες- το ηπειρώτικο τραπέζι. Το παρόν έδωσε και το νεότευκτο τμήμα του Συλλόγου “Τα τραγούδια της παρέας” συνθέτοντας μία πολύ μεγάλη όμορφη παρέα.

Ο κ. Χάιδας Αλέξανδρος τόνισε πως “η χρονιά ήταν γεμάτη από μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Ως Διοικητικό Συμβούλιο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός όσων συμμετέχουν στα χορευτικά και μουσικά τμήματά μας. Η συστηματική και σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στους κόλπους του συλλόγου μας γίνεται αποδεκτή και αγκαλιάζεται από κάθε ηλικία. Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ως πρεσβευτής του ηπειρώτικου λαϊκού πολιτισμού θεωρούμε ότι επιτυγχάνει με σταθερά βήματα τους στόχους που κάθε φορά θέτει, βάζοντας το δικό του λιθαράκι στην υπόθεση πολιτισμός. Ευχαριστώ πολύ δασκάλους και συντονιστές του χορευτικού και των τραγουδιών της παρέας, όπως επίσης όλες και όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι με αυταπάρνηση σκύβουν με ζήλο στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Καλώς αν ανταμώσουμε το Σεπτέμβρη”.

Συνεχίζει τις εξορμήσεις ενημέρωσης η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Από τη Κυριακή 23/6 μέχρι τη Παρασκευή 28/6 κλιμάκια με τους υποψήφιους βουλευτές Βουρεκά Θεόδωρο, Νάνο Βαγγέλη και μέλη της τοπικής επιτροπής περιόδευσαν σε Θεσπρωτικό- Νικολίτσι- Παπαδάτες- Ριζοβούνι- Κρανιά- Λούρο –Σφηνωτό- Κοτσανόπουλο- Ωρωπό- Στεφάνη- Αγ.Κυριακή- Ανθούσα- Αγιά- Φιλιππιάδα- Άγιο Γεώργιο- Γοργόμυλο- Νέα Κερασούντα.

Οι υποψήφιοι βουλευτές και τα μέλη της τοπικής επιτροπής στις τοποθετήσεις τους τόνισαν: «Αυτό που κρίνεται και στις 7 Ιούλη και στη συνέχεια είναι αν θα υπάρχει και ποια αντιπολίτευση απέναντι στο μαύρο αντιλαϊκό σκηνικό. Αν θα ενισχυθεί η Αριστερά εκείνη που μπορεί να εμπνεύσει μια εργατική λαϊκή αντεπίθεση και να σχεδιάσει ξανά μια πορεία ρήξης και αντικαπιταλιστικής ανατροπής. Γι’ αυτό είναι ανάγκη:
-Να εκφραστεί στις κάλπες και στο κίνημα μια εργατική λαϊκή και νεολαιίστικη δυναμική, που φέρνει στο προσκήνιο τον ανυποχώρητο αγώνα για τις ανάγκες και τα δικαιώματα των εργαζόμενων, της νεολαίας και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων και όχι για φιλοδωρήματα. Δεν διαλέγουμε δεσμοφύλακα στην ευρω-φυλακή, διαλέγουμε ρήξη και ανατροπή.
-Να καταδικαστούν και η απερχόμενη κυβέρνηση της μνημονιακής δεξιάς πολιτικής και η δεξιά. Μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνησή του για τα μνημόνια που μας φόρτωσε, για την υποταγή, για τον διασυρμό της έννοιας της αριστεράς. Μαύρο στη ΝΔ που θέλει να συνεχίσει και να κλιμακώσει την ίδια πολιτική με τη σημερινή κυβέρνηση, δίνοντας τα πάντα στο κεφάλαιο, στους εργοδότες και την ΕΕ. Κόκκινη κάρτα στους φασίστες, τα τσιράκια του συστήματος και στους εκφραστές του εθνικισμού!

-Να ενισχυθεί αποφασιστικά η μαχόμενη και μετωπική αντικαπιταλιστική και κομμουνιστική Αριστερά, που συμβάλλει έμπρακτα σε μια μαχόμενη ανατρεπτική αντιπολίτευση, μέσω της ανασυγκρότησης και αντεπίθεσης του κινήματος. Μια Αριστερά που μπορεί να συνεισφέρει σε ένα νέο σχέδιο ανατροπής της επιδρομής κυβερνήσεων-κεφαλαίου-ΕΕ και ΝΑΤΟ, για να ανοίξει ο δρόμος και να περάσει ο πλούτος και η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων. Η Αριστερά της ρήξης, τόσο μέσα στο κίνημα όσο και στην πολιτική, που δεν αποδέχεται ως κανονικότητα τη νέα βαρβαρότητα! Που είναι πάντα εδώ για να ταράζει τα νερά και να καλεί σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!».