Περιοδεία Χάρη Δούκα στην Ήπειρο

Στην Άρτα θα βρεθεί τη Δευτέρα το πρωί, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του. Ο κ. Δούκας θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων, στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Αχαΐα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Χάρης Δούκας αναμένονταν να επισκεφτεί την Πρέβεζα το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 σε συνάντηση με φίλους, στο ZOGARIS Cafe, στην πλατεία Ελευθερίας, στην παραλία της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δούκας έχει στο πρόγραμμα επίσκεψη σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα. Εν τω μεταξύ, το βλέμμα όσων εμπλέκονται με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι στραμμένο στις πρώτες περιοδείες του Χάρη Δούκα. Και αυτό διότι παρότι ο Δούκας δεν είναι άνθρωπος των μηχανισμών και δεν έχει προλάβει να στήσει ένα πολυπλόκαμο πανελλαδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με το MATRIX24 εικόνες από τις επισκέψεις του Χάρη Δούκα, στην Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη και τη Λάρισα έχουν αντίστοιχη μαζικότητα με εκείνη ενός πολιτικού αρχηγού μεγάλου κόμματος μεσούσης της προεκλογικής περιόδου! Με άλλα λόγια, αν δείχνουν κάτι οι εικόνες από τις πρώτες παρουσίες του δημάρχου αθηναίων εκτός Αθηνών είναι αφενός ότι, αν κάποιος έχει ρεύμα, οι μηχανισμοί και οι οργανωτικές δυνατότητες έρχονται δεύτερες. Αφετέρου, ότι το σενάριο πως η δύναμη του Δούκα απομειώνεται έξω από τα όρια του λεκανοπεδίου Αττικής ανήκει στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας και όχι της πολιτικής ανάλυσης