Περιοδεία Χρήστου Τσιρογιάννης στη Περιφερειακή Οδό

«Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία υποψήφιος Δήμαρχος να αντιγράφει τις θέσεις του Δημάρχου. Τα έργα στην Περιφερειακή Οδό δεν θα προχωρήσουν, αν βρεθούν οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις» δηλώνει ο Δήμαρχος Αρταίων και εκ νέου υποψήφιος, Χρ. Τσιρογιάννης που περιόδευσε στην Περιφερειακή Οδό συνοδευόμενος από στελέχη του Συνδυασμού του, όπου και συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της περιοχής.
Στη συνάντηση ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ήδη γίνει και αναμένεται να γίνουν στην περιοχή το επόμενο διάστημα, όπως:


– Νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με φωτιστικά τύπου Led σε όλο το μήκος της Περιφερειακής Οδού, με χρηματοδότηση άνω των 2 εκ. €
– Νέο κυκλοφοριακό κόμβο για ακόμη περισσότερη ασφάλεια προϋπολογισμού περίπου 1εκ. ευρώ.
– Υπογειοποίηση του δικτύου Μέσης Τάσης της ΔΕΗ, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.
Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του: «Αυτή τη στιγμή εμείς αναδιαμορφώνουμε όλες τις υποδομές της Περιφερειακής Οδού, την ώρα που κάποιοι άλλοι δεν έχουν θέσεις για τίποτα. Είμαστε λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές και ακόμη ψάχνουν κάποιοι στα βιβλία να βρουν τι σημαίνει τεχνικό έργο και μελέτη. Εμείς όμως ξέρουμε. Όπως ξέρουν και οι πολίτες, ότι τα έργα δεν θα προχωρήσουν αν βρεθούν οι λάθος άνθρωποι στις λάθος θέσεις».