Περιοδείες σε συνοικίες και χωριά από τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΤΑΣ

Περιοδείες σε χώρους εργασίας, σε συνοικίες και χωριά της Άρτας πραγματοποίησε την εβδομάδα που διανύουμε η Λαϊκή Συσπείρωση Άρτας, αποτελούμενες από πολυπληθή κλιμάκιά της με τη συμμετοχή υποψήφιων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, Στράτο Καλλώνη.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας 15 Απρίλη κλιμάκιο περιόδευσε στο Αμαξοστάσιο και στο Τεχνικό Τμήμα του Δήμου Αρταίων, όπου συναντήθηκε και με συμβασιούχους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Απρίλη κλιμάκια περιόδευσαν σε χωριά του κάμπου της Άρτας και, συγκεκριμένα, στα χωριά Κωστακιοί, Πλησιοί, Κιρκιζάτες, Γαβριά, Ψαθοτόπι και Πολύδροσο. Παρεμβάσεις πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Βαγγέλης Μπέτσας, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Ξυλογιάννης και Κώστας Παπασωτηρίου, και ο Στράτος Καλλώνης, στις ομιλίες που πραγματοποίησε, ανέδειξε το ενιαίο της μάχης σε όλες τις κάλπες, καθώς, όπως ανέφερε «η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει, οι αστικές κυβερνήσεις υλοποιούν και οι Δήμοι (με εξαίρεση τους πέντε Δήμους που έχουν στο τιμόνι κομμουνιστή Δήμαρχο) και οι Περιφέρειες εξειδικεύουν».

Την Πέμπτη 18 Απρίλη, τέλος, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη συνοικία «Πραμαντιώτικα» της Άρτας, η οποία κατέληξε σε σύσκεψη-συζήτηση με εργάτες, άνεργους οικοδόμους και λαϊκά στρώματα σε καφενείο της συνοικίας. Το άνοιγμα της σύσκεψης πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Βαγγέλης Χήρας, ενώ στην κεντρική ομιλία, που πραγματοποίησε ο Στράτος Καλλώνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέδειξε τα ζητήματα της ανεργίας στον κλάδο των οικοδόμων και τα συνολικότερα ζητήματα που απασχολούν τις εργατικές-λαϊκές οικογένειες και κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες.