Περιοδείες υποψήφιων της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής

Την προηγούμενη εβδομάδα(25 Σεπτεμβρίου 2023 έως και σήμερα) στα πλαίσια του διαλόγου και της επαφής με τους συνδημότες μας, η επικεφαλής Βάσω Αμπελογιάννη και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ επισκεφτήκαν ένα μεγάλο τμήμα του Δήμου και συζητήσαν με κατοίκους για μια σειρά κρίσιμων θεμάτων αλλά και θεμάτων καθημερινότητας του Δήμου μας.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται και τα εξής:
-Την Τρίτη 26 Σεπτέμβρη 2023, συναντηθήκαμε με τον Σύλλογο γειτονιάς “Το Σκοπευτήριο” σε μια ωραία, πολύωρη και πολύ θερμή συζήτηση! Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συζήτηση ήταν ο πολεοδομικός σχεδιασμός στην Άνω Πόλη της Άρτας, η οριοθέτηση της πλημμύρας στον Άραχθο που σημαίνει και έργα στο παραποτάμιο και την ευρύτερη περιοχή της γειτονιάς της Γούρνας, η ασφάλεια της περιφερειακής οδού και για πεζούς και για οδηγούς, το σοβαρό κτηριακό πρόβλημα του 5ου Γυμνασίου και του κτηριακού συγκροτήματος των ΕΠΑΛ, η λειτουργία ΤΟΜΥ στη γειτονιά.
-Την Πέμπτη συναντηθήκαμε με το ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας. Στον πυρήνα της συζήτησης το Επιχειρηματικό Πάρκο, η οριοθέτηση της πλημμύρας, έργα υποδομής, φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, ενέργεια, προοπτική του τόπου και των ανθρώπων του.

-Την Παρασκευή επιστρεφθήκαμε την Πυροσβεστική και συναντηθήκαμε με τον Διοικητή και τους πυροσβέστες της Μονάδας Άρτας. Στεκόμαστε πάντα δίπλα στον σκληρό αγώνα των εργαζομένων στην Πυροσβεστική. Ειδικά για την Άρτα, στεκόμαστε μαζί τους για το αίτημα της μεταστέγασης τους σε κτήριο στα όρια του αστικού ιστού, κατά πολύ μεγαλύτερου του υπάρχοντος. Η δημοτική αρχή, επιβάλλεται σε αυτή την κατεύθυνση, να βοηθήσει στην χωροθέτηση σε δημοτικό ή δημόσιο χώρο.
-Το Σάββατο πήγαμε στη Λαϊκή Αγορά της Άρτας, που βρήκαμε τους παραγωγούς και τους μισούς πάγκους άδειους! Θα πρωτοστατήσουμε για τους αγρότες, τους παραγωγούς, τους ψαράδες, τους μελισσοκόμους, τους κτηνοτρόφους μας! Να αλλάξει η ρότα! Να στηριχθεί η πρωτογενής παραγωγή!
Την Δευτέρα το πρωί περιοδεύσαμε σε όλες τις υπηρεσίες του Δημόσιου στην Άρτα! Περιφέρεια, Δήμος, Πανεπιστημίο, ΕΦΚΑ, Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Κέντρο Υγείας Άρτας, Αρχαιολογία, Εφορία. Ακούσαμε, είπαμε, συζητήσαμε! Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα αιτήματα των εργαζομένων! Αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις προσωπικού, αυξήσεις προϋπολογισμού!
Τα απογεύματα εξορμήσαμε στον κάμπο του Δήμου Αρταίων, Ψαθοτόπι, Απόμερο, Καλογερικό, Μύτικας, Ανέζα, Πολύδροσο, Ράχη, Βίγλα, Καλόβατος, Πλησιοί, Κωστακιοί, Γαβριά, Άγιος Σπυρίδωνας. Πηγαίναμε, πάμε και θα ξαναπάμε! Μέχρι να ξαναζωντανεψουν τα χωριά μας. Τα 100 χλμ άσφαλτο του κ.Τσιρογιαννη στον κάμπο της Άρτας, ΔΕΝ τα βρήκαμε πουθενά πάντως στο κεντρικό οδικό δίκτυο.
Στις 8 Οκτώβρη ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή! Αλλάζουμε ρότα στον Δήμο Αρταίων! Ζωντανεύουμε τον τόπο!