ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΑΣ Στην κορυφαία διεθνή έκθεση οπωροκηπευτικών «Fruit Attraction» συμμετείχε η Περιφέρεια

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου, τη κορυφαία διεθνή έκθεση οπωροκηπευτικών «Fruit Attraction», που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Οκτωβρίου στην Μαδρίτη και η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά των νωπών φρούτων και λαχανικών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αναδείξει την ποιοτική υπεροχή, όπως και την προοπτική των αγροτικών προϊόντων της περιοχής, καθώς αυτά εκπροσωπήθηκαν από δέκα (10) επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στη Μαδρίτη όπου είχαν συναντήσεις, δράσεις, εκδηλώσεις, ιδέες και λύσεις κατά το τριήμερο της Διεθνούς Έκθεσης για Φρούτα και Λαχανικά Fruit Attraction 2024, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Να σημειωθεί πως η «Fruit Attraction» αποτελεί μία από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις του κλάδου των οπωροκηπευτικών, καταλαμβάνοντας 58.000 τ.μ., όπου συμμετέχουν προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρείες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, επιχειρήσεις μεταφορών, logistics, λιπασμάτων και παροχής υπηρεσιών. Οι επισκέπτες της, είναι εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες του μάρκετινγκ, χονδρέμποροι και παραγωγοί.

Η σημασία της συμμετοχής σε αυτές τις εκθέσεις είναι σημαντική, καθώς δίνεται η ευκαιρία της προβολής και της ανάδειξης των αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας, επενδύοντας έτσι στη εξωστρέφεια, την ποιότητα, αλλά και την προώθησή τους στις διεθνείς αγορές.