Πλήθος κόσμου στη Γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Σαρδέλας στην Πρέβεζα. Η Πρέβεζα έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αφορμή τη Γιορτή της Σαρδέλας.

Αυτό το παραδοσιακό πανηγύρι, που έχει περάσει πάνω από πέντε δεκαετίες από τη δημιουργία του, συνεχίζει να διατηρεί τη γοητεία του, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται για να απολαύσουν ψητές σαρδέλες συνοδευόμενες από τοπικές σαλάτες και άφθονο κρασί.

Οι ψησταριές στο πάρκινγκ στην πλατεία Ανδρούτσου άναψαν νωρίς για να εξυπηρετήσουν το πλήθος που συγκεντρώθηκε, ενώ οι προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από το μεσημέρι. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Δήμος Πρέβεζας, με το προσωπικό του να εξυπηρετεί τους παρευρισκόμενους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς και συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με ζωντανή μουσική.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και το κοινό που την αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά. Επίσης, ανακοίνωσε ένα μεγάλο γλέντι στο Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος στις 14 Σεπτεμβρίου, το οποίο θα σηματοδοτήσει το τέλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κοκκίνης και Νίκος Παγγές, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γρηγόρης Κουμπής, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Μπούρης.
(prevezatoday.gr)