Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

Περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες το τριήμερο των εκδηλώσεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, στη Ροδαυγή, η 13η Γιορτή Κάστανου, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγία Παρασκευή». Ιδιαίτερα σημαντική και η συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, το Σύλλογο Γυναικών Ροδαυγής και τον Σύλλογο «Φίλοι του Άμμου», τους οποίους η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά.
Στην εκδήλωση υπολογίζεται ότι παρέστησαν περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες από την Άρτα και τις γύρω περιοχές, την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα, και τα Ιόνια Νησιά, αναδεικνύοντας την σημασία της εκδήλωσης, αλλά και των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου
Σε ευχαριστήριο της Κοινότητας αναφέρεται πως «η 13η Γιορτή κάστανου, που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας, ανήκει στο παρελθόν σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία!! Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής “Η Αγία Παρασκευή” στον Σύλλογο Γυναικών, στους φίλους του Άμμου, στην ΠΕ Άρτας και στον Δήμο Αρταίων!!!
Μπράβο σε όλους τους εθελοντές μας!!!
Η Κοινότητα ήταν και θα είναι πάντα συμμέτοχη σε κάθε δράση του Συλλόγου μας!!!
Ευχαριστίες στην Τροχαία, στην ΠΥ και στο ΚΤΕΛ Αρτας, που συνέβαλαν στην ασφαλή διοργάνωση της εκδήλωσης όπως και στα Καταστήματα του Χωριού μας για τις υπηρεσίες που παρείχαν στους επισκέπτες μας!!!
Τέλος η παραδοσιακή ορχήστρα του ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ διασκεδασε με επιτυχία τον κόσμο και τα χορευτικά της Αναβύσσου και των Καρυών Λευκάδας απέσπασαν το χειροκρότημα του!!!
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ στους χιλιάδες επισκέπτες για την τιμή, που μας έκαναν!!!
Και του χρόνου!!».

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420