Ποδηλασία: Πρωταθλητής ο Περικλής Ηλίας και στον δρόμο αντοχής

Ο Περικλής Ηλίας του Κρόνου Νίκαιας ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα αντοχής ανδρών, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή (6/9) στην Άρτα.
Ο Περικλής Ηλίας, ο οποίος έχει κατακτήσει και το Πρωτάθλημα στην ορεινή ποδηλασία, κατάφερε να καλύψει τα 156,2 χλμ. του αγώνα σε χρόνο 4:02:22 και να πάρει τη νίκη και τον τίτλο.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Στέλιος Φαραντάκης, σε 4:02:42 και στην τρίτη ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, σε χρόνο 4:04:18, ίδιο με τους Παναγιώτη Χριστόπουλο και Ιωάννη Κυριακίδη που ακολούθησαν, ενώ την 6άδα συμπλήρωσε ο Τάσος Κουρμπέτης.
Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης είχε κερδίσει τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης.
Η πρώτη 6άδα του αγώνα αντοχής Ανδρών:
1. Ηλίας Περικλής (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 4.02.22
2. Φαραντάκης Στέλιος (VC Pays de Louleac) 4.02.42
3. Τζωρτζάκης Πολυχρόνης (ΠΟ Χανίων Τάλως) 4.04.18
4. Χριστόπουλος Παναγιώτης (ΠΟ Βόλος) 4.04.18
5. Κυριακίδης Γιάννης (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 4.04.18
6. Κουρμπέτης Αναστάσιος (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) 4.06.18

Τζιτζικώστας: Επιχορήγηση σε επιχειρήσεις με έως 50 εργαζόμενους από 5.000 έως 50.000 ευρώ
Επιχορήγηση από 5.000 έως 50.000 ευρώ θα δοθεί σε επιχειρήσεις που έχουν έως 50 εργαζόμενους, όπως ανακοίνωσε, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως ανέφερε τα χρήματα είναι μη επιστρεπτέα και το ποσό θα είναι ανάλογο των εξόδων του 2019 και θα πάρουν το 50% των εξόδων αυτών. “Δεν είναι δάνειο, είναι επιχορήγηση, δεν χρειάζεται να τα επιστρέψουν” υπογράμμισε.
Ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι σαν προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι οι επιχειρήσεις να έχουν διατηρήσει τον ίδιο αριθμό εργαζομένων με το προηγούμενο έτος.
Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα βγει η πρόσκληση και για έναν μήνα θα έχουν περιθώριο για να υποβάλλουν αίτηση. “Δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις, στην επιχορήγηση αυτή εντάσσονται και οι γιατροί και οι δικηγόροι” είπε.
Τα χρήματα αυτά, όπως περιέγραψε ο περιφερειάρχης, είναι από το ΕΣΠΑ που έλαβε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες περιφέρειες για υλοποίηση ανάλογου προγράμματος.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Πωγωνίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου κ. Δημήτριος Τόλης.
Οι δύο Δήμαρχο αντάλλαξαν απόψεις για την αυτοδιοίκηση και αναφέρθηκαν στην άριστη συνεργασία μεταξύ των Δήμων ενώ αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Κέντρο Συστημικής Θεραπείας & Συμβουλευτικής
SAVE THE DATE!!!
Την Τετάρτη 09.09.2020 και ώρα 18.00-20:00 θα πραγματοποιηθεί το διαδικτυακό Open Day – Ημέρα Γνωριμίας που αφορά στο Τετραετές πρόγραμμα στη Συστημική – Οικογενειακή Θεραπεία στα Ιωάννινα και στην Αθήνα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom.
Στη συνάντηση αυτή συζητούν για:
– το σκοπό του προγράμματος (θεματικές, πρόγραμμα σπουδών, διαδικασία)
– γνωριμία με την ομάδα
– ερωτήσεις, απορίες, συζήτηση