ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ Για τον Δήμο Αρταίων

Συνάντηση με τους επαγγελματίες της εστίασης είχε ο Γιώργος Μπαλάγκας

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης Άρτας ήταν το αντικείμενο της συνάντησης, που είχε σήμερα στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιώργος Μπαλάγκας με το Προεδρείο του Συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΔΑ ενημέρωσαν τον κ. Μπαλάγκα και τα μέλη του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για τον Δήμο Αρταίων» για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Άρτας και τους παράγοντες που δρουν ανασταλτικά στις προσπάθειες των επαγγελματιών να επιβιώσουν σε μια δύσκολη από οικονομικής άποψης περίοδο, αλλά και τις δράσεις που είναι δυνατόν να αναπτυχθούν σε συνεργασία και με την αυτοδιοίκηση, προκειμένου να δοθεί ώθηση στον κλάδο της εστίασης και να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Γιώργος Μπαλάγκας έδειξε να αναγνωρίζει και να κατανοεί πλήρως τους προβληματισμούς των επαγγελματιών, δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξή του.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Μπαλάγκας προέβη στην εξής δήλωση:
«Στην προσπάθεια ανάπτυξης της περιοχής μας, πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες και όλοι ενωμένοι. Ο ουσιαστικός και συνεχής διάλογος με σημαντικούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως αυτός των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να έχουμε αποτελέσματα στον τομέα του τουρισμού, της παροχής υπηρεσιών, της εικόνας της πόλης και του μηνύματος που αυτή εκπέμπει στους επισκέπτες, αλλά και στους πολίτες της».

«Ας μην ξεχνάμε» κατέληξε ο κ. Μπαλάγκας πως «τα καταστήματα εστιατορίων, καφέ, μπαρ και άλλων συναφών δραστηριοτήτων επηρεάζουν την εικόνα της πόλης μας καθώς και την τουριστική προβολή της.
Χρέος της εκάστοτε Δημοτικής αρχής, λοιπόν, είναι να τους παρέχει τις απαραίτητες υποδομές και εκείνα τα εφόδια που θα βελτιώσουν τη λειτουργία τους με σεβασμό στον πολίτη και το περιβάλλον και έτσι θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εικόνας της πόλης μας»!