Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

1Η ημέρα:
Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον αείμνηστο πρόεδρο και μεγάλο ευεργέτη του Μ/Φ Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ», Βασίλη Καρατσιώλη θα γίνει η απονομή των φετινών Αγραφιώτειων και Μπαρμπαστάθειων βραβείων, η οποία είχε αναβληθεί λόγω των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό. Για λόγους υγιεινής, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο προαύλιο του Ι. Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 09:15 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί ντοκιμαντέρ του κου Βασίλη Γκανιάτσα για τη ζωή και το έργο του Βασίλη Καρατσιώλη, ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από μουσική από μέλη της Φιλαρμονικής του Συλλόγου.

2η ημέρα:
Οι πρόσφατες εμπειρίες, με την καραντίνα,την απαγόρευση εκδηλώσεων και την απειλή του κορωνοϊού είναι πολύ πρόσφατες για να ξεχαστούν. Δεν θα πρέπει, όμως, να επιτρέψουμε στον κορωνοΐο να βάλει τέλος στην πολιτιστική δημιουργία και στη συνέχιση της ζωής μας. Γι’ αυτό κι εμείς επιλέγουμε να αντισταθούμε μέσα από τον πολιτισμό και τα έθιμα μας. Με σκωπτική διάθεση παρουσιάζουμε την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Θα πεθάνω από το χορό και όχι από τον κορωνοϊό» την Πέμπτη στις 16 Ιουλίου 2020 και ώρα 9:15 μ.μ. στον αύλειο χώρο της Παρηγορήτριας

Συμμετέχουν η χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.
Θα συνοδεύσει η παραδοσιακή ορχήστρα του Κωνσταντίνου Λιόντου.
Συνδιοργάνωση: Περιφέρεια Ηπείρου , Δήμος Αρταίων και 18η Εφορεία Βυζαντινών
Αρχαιοτήτων Άρτας.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου