Πρέβεζα: Συνελήφθησαν 2 ημεδαπές για κλοπή από κατάστημα

Συνελήφθησαν στις 5-6-2024 το βράδυ στην Πρέβεζα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας δύο ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα οι κατηγορούμενες εισήλθαν σε κατάστημα με είδη αξεσουάρ στην πόλη της Πρέβεζας, από όπου αφαίρεσαν προϊόντα συνολικής αξίας40 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Συνελήφθη στις 6-06-2024 το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία σύμφωνα με την οποία προηγουμένως είχε προβεί σε προτάσεις εναντίον ανήλικης ημεδαπής, με τις οποίες πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σύλληψη φυγόποινου
Συνελήφθη στις 6-06-2024 το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Σαγιάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου Αργολίδος με ποινή κάθειρξης (5) ετών, για απλή συνέργεια σε ληστεία.

Πρέβεζα: Συνελήφθει γιατί δεν είχε άδεια μουσικής 
Συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας ημεδαπή, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διαπιστώθηκε να κάνει χρήση μουσικής, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την δημοτική αρχή.

Εξιχνίαση κλοπής από αυτοκίνητο στα Ιωάννινα
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων κλοπή, που έλαβε χώρα το βράδυ της 13/05/2024 σε περιοχή των Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 500 ευρώ, κινητό τηλέφωνο και ακουστικά.