Προγνωστικά με αποδόσεις bet365

Λίβερπουλ – Τσέλσι (22:15)
Λίβερπουλ: Προέρχεται από ήττα 2-1 στην έδρα της Άρσεναλ, σε παιχνίδι που προηγήθηκε και δέχθηκε την ολική ανατροπή.

Παρέμεινε χωρίς τρίποντο για δεύτερη (μία ισοπαλία, μία ήττα) σερί αγωνιστική, στο φινάλε δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ.

Τσέλσι: Στροφή πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ, είχε προηγηθεί η οριακή νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας απέναντι στην ουραγό Νόριτς.

Καταλαμβάνει την 3η θέση με 63 βαθμούς, βρίσκεται στο +1 από την πεντάδα και έχει προβάδισμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.83 στη Bet365 εγγραφή

Πάρμα – Νάπολι (20.30)
Πάρμα: Αν και προηγήθηκε με 2-0 επί της Σαμπντόρια με 2-0, τα χάλασε όλα στο δεύτερο ημίχρονο, δεχόμενη τρία γκολ για την ήττα με 3-2. Σε ένα ακόμη παιχνίδι, που αντιμετώπισε αρκετά αμυντικά κενά και το πλήρωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο.

Νάπολι: Νίκη στις καθυστερήσεις για τη Νάπολι την περασμένη Κυριακή, που κατέβαλε δύσκολα την αντίσταση της Ουντινέζε με 2-1. Λυτρωτής ο εξτρέμ Πολιτάνο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Έχει χαλαρώσει σε μεγάλο ποσοστό η Πάρμα, αλλά επιθετικά τα βάζει τα γκολ της. Λογικό το Over 2.5 στο 1.63

Σαμπντόρια – Τζένοα (22.45)
Σαμπντόρια: Την εξαιρετική της κατάσταση επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά η Σαμπντόρια και στο «Ένιο Ταρντίνι», κερδίζοντας την Πάρμα με 3-2, παρότι έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0.

Τζένοα: Τεράστια βαθμολογική ανάσα για την Τζένοα το 2-1 επί της Λέτσε εντός έδρας, αφού είναι κόντρα σε μια ομάδα, που την καταδιώκει όσον αφορά τον μεγάλο στόχο της παραμονής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ντέρμπι μίσους στην Γένοβα, με ουσιαστικά ενδιαφερόμενη την Τζένοα. Το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού, αλλά πιο πιθανό δείχνει το Goal/Goal στο 1.65

Επισκεφθείτε τον Άρχοντα στο Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα, διαβάστε προγνωστικά με τα μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και ακολουθήστε μας στο twitter.com/arxondasbet