Προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη 17-6-2020

Νάπολι – Γιουβέντους Ιταλία Κύπελλο

Κρίνεται ο πρώτος τίτλος στην Ιταλία.

Νάπολι: Πήρε το 1-1 εντός έδρας με την Ίντερ στη ρεβάνς του κυπέλλου και σε συνδυασμό με το 0-1 του Μιλανου πέρασε στον τελικό.

Στο πρωτάθλημα είναι 6η με 39 βαθμούς και στο +3 από τη Μίλαν. Ο τερματοφύλακας Οσπίνα είναι τιμωρημένος, απών ο Μανωλάς.

Γιουβέντους: Είχε τον έλεγχο στο Τορίνο, αλλά κόλλησε στο 0-0 με τη Μίλαν, παρόλα αυτή, πανηγύρισε μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, την πρόκριση στον τελικό.

Στο πρωτάθλημα μετά από 26 αγωνιστικές, είναι πρώτη αλλά στο μόνο +1 από την 2η Λάτσιο. Απών ο στόπερ Ντεμιράλ, αμφίβολοι οι Κιελίνι, Ιγουαΐν, Ράμσεϊ.

Προϊστορία: 3-1-6 είναι το ρεκόρ στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας.

Εκτίμηση: Αμφότεροι οι φιναλίστ έδειξαν τις αδυναμίες τους μετά την διακοπή. Η Νάπολι θα επιχειρήσει να χτυπήσει στην κόντρα μέσα από σφικτή άμυνα, ενώ η Γιουβέντους δεν έδειξε να έχει το εύκολο γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό το under στο 1,78 του Stoiximan.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ Αγγλία Premier League

Δύσκολο να μπουν με φόρα οι δύο ομάδες μετά την διακοπή.

Μάντεστερ Σίτι: Τελευταίο της παιχνίδι είχε χάσει από τη Γιουνάιτεντ με 2-0 εκτός έδρας επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα.

Είναι στην 2η θέση και στο +4 από την 3η Λέστερ, εντός έδρας έχει κερδίσει τα 9 από τα 13 παιχνίδια της. Χωρίς απουσίες.

Άρσεναλ: Τελευταίο της ματς, κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Γουέστ Χαμ, αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της, έτρεχε καλό αήττητο σερί.

Εκτός έδρας μετράει 8 ισοπαλίες σε 13 αγώνες, απέχει 3 βαθμούς από την πρώτη εξάδα. Απών ο Τσέιμπερς.

Προϊστορία: 6-2-2 είναι το ρεκόρ δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Σίτι είναι ανέτοιμη και είναι άγνωστο τι κίνητρο θα βρουν οι παίκτες της. Η Άρσεναλ του Αρτέτα είναι σχετικά… σοβαρή, και θέλει να είναι ανταγωνιστική γιατί κυνηγάει Ευρώπη, κρατάμε σαν πρόβλεψη το under στο 3,20 της Bet365.

Λεβερκούζεν – Κολωνία Γερμανία Bundesliga

Με μία Κολωνία που είναι σχεδόν αδιάφορη, η Λεβερκούζεν δεν μπορεί να ποντάρει σε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Λεβερκούζεν: Δεν έπαιξε καλά η Λεβερκούζεν στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Σάλκε. Πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) και πολύ της ήταν, καθώς η αντίπαλός της ήταν σαφώς ανώτερη.

Μένει για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη, παρόλα αυτά εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Γκλάντμπαχ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από τα «πουλάρια».

Κολωνία: Εξακολουθεί να δείχνει κακό πρόσωπο στα παιχνίδια της η Κολωνία. Το Σάββατο φιλοξένησε την Ουνιόν Βερολίνου, ομάδα σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη, και παρόλα αυτά κατάφερε να χάσει με 1-2.

Ήταν το τρίτο αρνητικό αποτέλεσμα στα πέντε τελευταία της ματς και το έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι στην Μπουντεσλίγκα που δεν καταφέρνει να κερδίσει.

Προϊστορία: Σε σύνολο 68 αγώνων, 26 νίκες έχει η Λεβερκούζεν, 17 η Κολωνία, ενώ 25 είναι οι ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Μετά τη Σάλκε, η Λεβερκούζεν δεν επιθυμεί να «αναστήσει» και την Κολωνία. Πρέπει άλλωστε να κερδίσει για να παραμείνει εντός τετράδας. Η απόδοση του 1 Χάντικαπ -1 βρίσκεται στον Stoiximan στο 2.20.

Περισσότερα…..προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα Τετάρτη στην σελίδα μας