Προγνωστικά Στοιχήματος Ιταλία 23-7-2020

Ουντινέζε – Γιουβέντους Ιταλία Serie A
Για να παίξεις στοίχημα δες την προϊστορία, την φόρμα των ομάδων, γκολ-γκολ, over-under, ισοπαλίες ημιχρόνου, αποδόσεις αγώνα από bet365, βαθμολογία, και ανάλυση από το cleverbet.gr

Αγκαλιά με την παραμονή η Ουντινέζε, με τον τίτλο η Γιουβέντους.

Ουντινέζε: Μέτρια εμφάνιση, έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Νάπολι και έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη. Μοιρασμένο το εντός έδρας ρεκόρ της με 5-6-6, βαθμολογικά είναι άνετη. Απόντες οι μέσοι Μαντραγκόρα, Γιάγιαλο και ο επιθετικός Τεόντορτσουκ.

Γιουβέντους: Θετική αυτή τη φορά, κέρδισε με 2-1 εντός έδρας την Λάτσιο και έμεινε για 3ο σερί ματς αήττητη, έρχεται από μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Μια ανάσα πλέον από την κατάκτηση του τροπαίου, εκτός έδρας έχει βγάλει 10 διπλά σε 17 αγώνες. Λείπουν ο στόπερ Κιελίνι, ο μπακ Ντε Σίλιο και ο μέσος Κεντίρα.

Προϊστορία: 1-3-6 είναι η παράδοση δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Ουντινέζε ίσως και να μην χρειαστεί καν βαθμούς για να σωθεί δεν έχει να χάσει τίποτα σήμερα. Η Γιουβέντους δεν χάνει τον τίτλο και φέτος και θα παίξει για να το κατακτήσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα, κρατάμε σαν προγνωστικό το over στο 1,73 του Stoiximan.

Λάτσιο – Κάλιαρι Κάλτσιο Ιταλία Serie A
Για να παίξεις στοίχημα δες την προϊστορία, την φόρμα των ομάδων, γκολ-γκολ, over-under, ισοπαλίες ημιχρόνου, αποδόσεις αγώνα από bet365, βαθμολογία, και ανάλυση από το cleverbet.gr

Απογοητευμένη η Λάτσιο, αδιάφορη η Κάλιαρι.

Λάτσιο: Μέτρια και πάλι γνώρισε δίκαια τη ήττα με 2-1 από την Γιουβέντους και έμεινε για 5ο σερί ματς χωρίς νίκη. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 12 από τα 17 παιχνίδια της, είναι 4η και στο -2 από την 3η Αταλάντα. Λείπουν ο στόπερ Ράντου, οι μέσοι Ζόνυ, Μάρουσιτς και Λούλιτς καθώς και ο μέσος Λέιβα. Μάλλον εκτός πάλι οι μεσοεπιθετικός Κορέα και Λουίς Αλμπέρτο.

Κάλιαρι: Πολύ κακή και πάλι με το ζόρι πήρε το 1-1 εντός έδρας με τη Σασσουόλο, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα 12 από τα 17 παιχνίδια της, βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Ο στόπερ Καρμπόνι είναι τιμωρημένος, απόντες ο μπακ Πελεγκρίνι, οι μέσοι Ναϊνγκολάν, Ολίβα και ο επιθετικός Παβολέτι.

Προϊστορία: 8-0-1 είναι το ρεκόρ δεκαετίας για τις δύο ομάδες.

Εκτίμηση: Η Λάτσιο ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι, έχει απουσίες και είναι απογοητευμένη. Η Κάλιαρι απογοητεύει επίσης έχει μείνει εδώ και καιρό από στόχους και πάμε σε ένα σβηστό ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα στο 2,10 της Bet365.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στην σελίδα μας cleverbet.gr