Προσφορά Αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. σε άπορους συμπολίτες τις ημέρες του Πάσχα

Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζοντας το Κοινωνικό του Έργο διένειμε τις ημέρες του Πάσχα διακόσια σαράντα (240) μεγάλα δέματα με είδη διατροφής και ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μοναχικά άτομα της περιοχής μας.
Η μεγάλη αυτή προσπάθεια ευοδώθηκε χάρις στην μεγάλη κοινωνική ευαισθησία φορέων της περιοχής μας και πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι με τις προσφορές τους έδωσαν την δυνατότητα να συγκεντρωθεί και διανεμηθεί και αυτή τη φορά η παραπάνω βοήθεια.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε:
1. Στην Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ, η οποία πρόθυμα ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημά μας και μας χορήγησε σημαντική ποσότητα τροφίμων.
2. Όλους τους συμπολίτες μας που συνεισέφεραν, κατά τις δυνατότητες τους, σε αυτή την προσπάθεια.
3. Στο Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ ΑΕ. που προσέφερε είδη παραγωγής τους.
4. Στα S/MAGGELHSA.Eπου μας προσέφερε σημαντική ποσότητα τροφίμων.
5. Στα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που μας προσέφερε βοήθεια αξίας 150€.
Το Τμήμα μας και αυτή τη φορά κατέβαλε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να διαχειρισθεί την προσφορά τους με τον απαραίτητο «σεβασμό» και να διανεμηθεί με τον πιο προσεκτικό και δίκαιο τρόπο σε κείνους τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.
Πιστεύουμε ότι κανένας από αυτούς τους συμπολίτες μας, που είχε ανάγκη μικρότερης ή μεγαλύτερης βοήθειας, δεν έμεινε, με το παράπονο ότι τις Άγιες αυτές ημέρες κανείς δεν τον σκέφθηκε.
Απευθύνοντας σε όλους τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗευχόμεθα το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει και καθοδηγεί πάντα τις ενέργειές όλων μας σε έργα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που χαρίζουν την μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη χαρά στη ζωή μας.

Περιφέρεια Ηπείρου
Αφαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πλαισίων από το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο
Η Περιφέρεια Ηπείρου γίνεται αποδέκτης συνεχών διαμαρτυριών από πολίτες για φαινόμενα τοποθέτησης διαφημιστών πλαισίων και διαφημίσεων κατά μήκος του οδικού δικτύου ή και σε κοινόχρηστους χώρους.
Έχοντας υπόψη το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, ζητά από επιχειρήσεις, πολίτες, συλλόγους, κομματικές οργανώσεις και υποψήφιους βουλευτές να σέβονται το περιβάλλον, να προστατεύουν την οδική ασφάλεια και να τηρούν τη νομοθεσία.
Η Περιφέρεια καλεί επίσης όσους έχουν τοποθετήσει παράνομα διαφημιστικά πλαίσια ή διαφημίσεις σε κολώνες φωτισμού, ή στύλους ή υποστηρίγματα κατά μήκος του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου που έχει την αρμοδιότητα να τα απομακρύνουν εντός πέντε ημερών, χωρίς περαιτέρω ενημέρωση ή προειδοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβεί η ίδια σε αφαίρεσή τους, καταλογίζοντας τη σχετική δαπάνη και επιβάλλοντας χρηματικό πρόστιμο σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Επισημαίνεται ότι για τις παράνομες διαφημίσεις, πανό, αφίσες, επιγραφές κλπ εντός των οικισμών αρμόδιοι είναι οι κατά περιοχή Δήμοι.

΄΄Στην σκιά του Κριάκουρα΄΄
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τους αγώνες ανοίγουν την 1η Μαΐου 2023 και κλείνουν στις 22 Ιουλίου 2023 ημέρα Σάββατο και ώρα 12μ.μ. Οι ημερομηνίες είναι τελικές μιας και η συμμετοχή των αθλητών θα είναι ΔΩΡΕΑΝ πρέπει η διοργάνωση να προλάβει να είναι έτοιμη για τον αγώνα.
Για λεπτομέρειες και νέα για τους αγώνες στο site: https://kriakourasrace.gr/
Για την οργανωτική επιτροπή
Χρήστος Μπαλτζώης