Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος

Τη… φανέλα της Νέας Δημοκρατίας θα φορά στο εξής ο Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς προσχώρησε στο κυβερνών κόμμα. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην επικεφαλής του κόμματος «Δημοκράτες» συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έδωσαν τα χέρια.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα συμμετάσχει, έτσι, στις επόμενες εκλογές, το 2027, σε κάποιο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Τον περασμένο Ιούλιο είχε προαναγγείλει, υπενθυμίζουμε, την επιστροφή του στην πολιτική, λέγοντας στο Action24 ότι θα συνεργαστεί με «μεγάλο κόμμα», χωρίς όμως να αναφέρει τη Νέα Δημοκρατία.

«Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την απάντηση ακόμα κι αν συνεχίσουν να βλέπουν τη συνέντευξή του, μετά το συγκεκριμένο απόσπασμα, στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, όταν υπεραμύνθηκε της κυβέρνησης για τις επιθέσεις που δέχεται περί «εγκληματικής οργάνωσης». Ο Ανδρέας Λοβέρδος «φωτογραφίζει» τη ΝΔ», είχε αναφέρει τότε το iEidiseis.gr σε κείμενο της στήλης Red Carpet.

«Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο των «Δημοκρατών» Ανδρέα Λοβέρδο και στελέχη του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε τον κ. Λοβέρδο και τα στελέχη των «Δημοκρατών» στη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.