Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ντίνου Παπαδημητρίου

Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον,
διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές

Σε λίγο, αφήνουμε πίσω ακόμα μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες. Δυσκολίες που πηγάζουν από την παγκόσμια υγειονομική κρίση που προκαλεί ο COVID-19. Ταυτόχρονα το 2021 υπήρξε η χρονιά όπου το θαύμα της επιστήμης, έδωσε τη δυνατότητα του δωρεάν εμβολιασμού, σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να θωρακίσουμε την υγεία μας.
Σε κάθε περιπέτεια ωστόσο, υπάρχει η αρχή και το τέλος, κατά τη διάρκεια της οποίας υπάρχουν έντονες στιγμές (εξάρσεις)και διαλλείματα (ανακωχή με το κακό).Πιστεύω όμως ότι το 2022 θα είναι μια χρόνια που θα σημάνει το τέλος αυτής της περιπέτειας. Η διαπίστωση αυτή μας δίνει κουράγιο και δύναμη. Το σημαντικότερο όμως είναι να παραμείνουμε, όλες και όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί, διατηρώντας την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα στην καθημερινότητα μας.

Το 2021 αποτελεί όμως και μια χρονιά ξεχωριστή για όλους τους Έλληνες, καθώς εορτάσθηκε σε όλη την οικουμένη, η συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Ο εορτασμός της, μας έδωσε την ευκαιρία να προβάλουμε τις αρχές της ελευθερίας που όλοι οι Έλληνες κουβαλάμε στην καρδιά και την ψυχήμας.Με τις αρχές αυτές ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.
Αποχαιρετάμε το 2021 και υποδεχόμαστε το ελπιδοφόρο 2022.
Χρόνια πολλά σε όλους!

Ντίνος Παπαδημητρίου
Πολιτευτής ΝΔ Άρτας
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, MSc