ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ

Με τον ερχομό του 2020, αφήνουμε πίσω μας τη δεκαετία της μεγάλης οικονομικής κρίσης, που είχε επώδυνα αποτελέσματα για την Ελληνική κοινωνία, περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε. Οι αιτίες είναι πολλές και γνωστές.
Η αφετηρία της νέας δεκαετίας ελπίζουμε και αισιοδοξούμε να μας οδηγήσει, μέσα από σωστές επιλογές και αποφάσεις, στην αναγκαία, πραγματική και οριστική έξοδο από την κρίση.
Να δοθεί η ευκαιρία και η δυνατότητα για όλους, στην προοπτική της συλλογικής και ατομικής ευημερίας.

Παραμένουν ανοικτά, μεγάλα θέματα στην Οικονομία, η κοινωνία αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, δεν μπορούν οι περισσότεροι να καλύψουν όλες τις υποχρεώσεις τους, ενώ τα Εθνικά θέματα περνούν σε κρίσιμη φάση, κυρίως σε σχέση με την Τουρκία, και το μεταναστευτικό – προσφυγικό ζήτημα εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.
Είναι απαραίτητο ένα συνολικό σχέδιο, για την αντιμετώπιση με Εθνική συνεννόηση του συνόλου των θεμάτων, και κυρίως για την οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, που θα εξασφαλίσει εργασία, παραγωγή και εισοδήματα, αλλά και ένα πλαίσιο κοινωνικής συνοχής με αλληλεγγύη και στήριξη των αδυνάτων και όσων δεν μπορούν να συμμετέχουν σ’ αυτή τη διαδικασία.

Και να βοηθήσουμε όλοι για την Ανάπτυξη και την προοπτική και της Άρτας και ιδίως για τους νέους μας.

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος, το 2020, να είναι χρόνος ειρήνης και ασφάλειας για τη χώρα μας, με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργία για όλες και όλους.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.