Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ,η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων(ΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, με θέμα την παρουσίαση της Νέας Δράσης τουΕΠΑνΕΚ: «Ε-Λιανικό (Β’ Κύκλος)» στις 28/07/2021, ημέραΤετάρτη και ώρα19:00.
Η παρουσίαση θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/81784622189
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της Δράσης.

Δήμος Ηγουμενίτσας: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021
Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει το πρόγραμμα των παραστάσεων της εβδομάδας είναι:
-Πέμπτη 29-07-2021 ο Χρήστος Χρήστου παρουσιάζει την επετειακή παράσταση «Η γυναίκα της Ζάκυνθος» του Διονυσίου Σολομού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο.
-Σάββατο 31-07-2021 η ομάδα της σχολής χορού “Step by Step” της Αλεξίας Βάνη παρουσιάζει , ένα Gala χορού στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:15, με ελεύθερη είσοδο.
-Κυριακή 01-08-2021 το θέατρο ACTINA παρουσιάζει την παράσταση «Όνειρο γαϊδουρινό» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Γραικοχωρίου στις 21:30, με είσοδο 8€ ταμείο και 6€ προπώληση.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα λαμβάνονται όλα τα εκάστοτε προβλεπόμε-να μέτρα του ΕΟΔΥ για τον covid 19.Εφιστούμε την προσοχή σας στις οδηγίες των υπευθύνων των εκδηλώσεων(αποστάσεις, μάσκες, αντισηπτικά κλπ).
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα προσαρμόζεται συμφώνα με τα εκάστοτε μέτρα covid 19 και η ενημέρωση του κοινού θα γίνετε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε αφίσες, μπάνερ καθώς και από την εφαρμογή Novoville. Ανάλογα τα ισχύοντα μέτρα θα προστίθενται αργότερα και άλλες εκδηλώσεις.

Την 1η ποδηλατοδρομία διοργάνωσε η Κοινότητα Δελβινακίου
Με τη συμμετοχή σαράντα (40) ποδηλατών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Ιουλίου η 1η ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Δελβινακίου υπό την αιγίδα του Δήμου Πωγωνίου, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας χρήσης του ποδηλάτου.
Οι ποδηλάτες, μικροί και μεγάλοι, ξεκίνησαν από το Δημαρχείο Δελβινακίου, έφτασαν στην Αγία Παρασκευή και επέστρεψαν στο Δημαρχείο όπου τους δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι.
Τους ποδηλάτες καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δελβινακίου κ. Γιώργος Τσώνης ενώ οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αριστοτέλης Βίλλης και Νικολαος Γαλίτσης συνεχάρησαν το Συμβούλιο για την πρωτοβουλία, ευχόμενοι η ποδηλατοδρομία να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή περισσότερων ποδηλατών. Την ποδηλατοδρομία παρακολούθησαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τσαραώσης καθώς και κάτοικοι του χωριού.