Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε LIVE του ΚΑΨΑΛΗ στη ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε κέντρο διασκέδασης στο Μορφάτι Θεσπρωτίας για τη διεξαγωγή live μουσικής με τους Γιάννη Καψάλη και Μάκη Τσίκο χωρίς την τήρηση των ειδικών υγειονομικών κανόνων… Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου 14 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους 300 ευρώ, εκ των οποίων πέντε παραβάσεις στην περιφερειακή ενότητα Άρτας, τέσσερις στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, τρεις στην Π.Ε. Πρέβεζας και δύο στην Π.Ε. Ιωαννίνων.

Ακαδημαϊκή Εταιρεία Άρτας

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημαϊκής Εταιρείας Άρτας, είναι γεγονός. Όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος Αρταίων, σε ανάρτησή του «το κοσμούν, πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει για τη σκέψη, την επιστημοσύνη τους αλλά και την αγάπη τους για την Άρτα. Είμαι βέβαιος, ότι στο άμεσο μέλλον θα αναπτύξουμε συμπράξεις προς το κοινό όφελος».

Πρόστιμο στη συναυλία της Μποφίλιου
Πρόστιμο 1.500 ευρώ για μη τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, επιβλήθηκε στους διοργανωτές της εκδήλωσης με την Νατάσσα Μποφίλιου στην Αρχαία Δωδώνη. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά 10 παραβάσεις για μη χρήσης μάσκας.

*Έφυγε αιφνιδιαστικά από την ζωή ο Οικονομικός Διευθυντής του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ Νίκος Λέκκας.
Η ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ με ανακοίνωση της, εκφράζει τη βαθιά της λύπη και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ
«Όλα για τους μεγάλους και ισχυρούς εις βάρος των πολιτών» σημειώνεται σε ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής που σημειώνονται τα εξής: «Με την επιστροφή τους από τις διακοπές, οι πολίτες βλέπουν αυξήσεις-φωτιά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, Αυξήσεις κατά 30%!
Αιτία οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, που οδήγησαν στην άνευ όρων παράδοση στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα στην ενέργεια.
Δεν είναι οι μόνες. Η Μαξίμου ΑΕ κινείται συστηματικά σε αυτή την κατεύθυνση. Όλα για τους μεγάλους και ισχυρούς, εις βάρος των πολιτών, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή είναι η κεντρική επιλογή τους.
Όπως αποδείχθηκε στην κατανομή των κονδυλίων του Ταμείου Ανασυγκρότηση, στην Τράπεζα Πειραιώς, στην στήριξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας, στον εργασιακό και ασφαλιστικό νόμο, στην μείωση της φορολογίας των κερδών των επιχειρήσεων. Και δυστυχώς έπεται συνέχεια…»

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της Πρέβεζας συνεχίζει το ταξίδι του με ανοιχτά τα πανιά του 

Σάββατο-Κυριακή, 28-29 Αυγούστου
«Τέσσερα Ποιήματα για τον Καβάφη»
Στο πλαίσιο της δράσης «ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ»
Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Δευτέρα, 30 Αυγούστου
Συναυλία Δημήτρης Υφαντής & Αποστόλης Βαγγελάκης Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος»

Πρώτη προπόνηση
Την πρώτη της προπόνηση θα πραγματοποιήσει η Α.Ε. Δόξας Πύρρου Άρτας 2001, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου , στις 19:00 στα ανοιχτά γήπεδα του ΔΑΚ Άρτας (παλιό κλειστό γυμναστήριο). Η Α.Ε.Δ.Π. Άρτας θα αγωνιστεί για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε., έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές και τους προπονητές καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και τύχη.

Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσθέντες στο Σταυράκι
Εκδήλωση για την 73η επέτειο από την εκτέλεση των συμπολιτών μας το 1948 θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ιωαννιτών.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 28 Αυγούστου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του μνημείου, στο Σταυράκι Ιωαννίνων, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
11.00 Άφιξη επισήμων
11.05 Επιμνημόσυνη δέηση
11.15 Ομιλία από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων κ. Δημήτριο Παπαγεωργίου
11.30 Προσκλητήριο νεκρών
11.35 Κατάθεση στεφάνων
11:45 Ανάκρουση άσματος
11:50 Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος
11.55– Λήξη τελετής