Σε λειτουργία το διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ιωαννιτών

Μία νέα δομή, το διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας, συμπληρώνει την αλυσίδα των κοινωνικών δράσεων του ΟΚΠΑΠΑ στον Δήμο Ιωαννιτών. Το διευρυμένο Κέντρο, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και στο εξής είναι στη διάθεση των πολιτών. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠΑ, εργαζόμενοι του Οργανισμού και άλλοι.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η ενίσχυση των κοινωνικών δομών και η ανάπτυξη κοινωνικών δράσεων αποτέλεσε προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή από την αρχή της θητείας. Οι δράσεις αυτές έγιναν περισσότερες και συνεχείς προκειμένου να αντιμετωπιστούν ζητήματα που ανέδειξε η πανδημία. Ο κ. Ελισάφ συνεχάρη τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους εργαζόμενους του ΟΚΠΑΠΑ για την άοκνη προσπάθεια που κάνουν.
Το διευρυμένο Κέντρο αποτελεί στην ουσία προέκταση του Κέντρου Κοινότητας που λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται και να υποβάλλουν αιτήσεις για τα επιδόματα που δικαιούνται, για τα προγράμματα που παρέχουν κοινωνική φροντίδα ενώ το Κέντρο θα συνεργάζεται με νοσοκομειακές δομές, δομές ψυχικής υγείας, δομές ΑμΕΑ και υπηρεσίες απασχόλησης για ένταξη στην αγορά εργασίας.
Το διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί στην οδό Καπλάνη 4-6.