ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΝΙΚΟ

Αγαπητοί Συντοπίτες,
Γεννήθηκα το 1985 στην πόλη της Άρτας όπου και μεγάλωσα.
Αποφοίτησα από το τμήμα πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών το 2010 και τον ίδιο χρόνο υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία. Το Σεπτέμβριο του 2011 μετακόμισα στο Εδιμβούργο για τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με αντικείμενο «Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων με έμφαση στις μεταφορές και τη διαχείριση αγαθών».

Από τις αρχές του 2013 διαμένω μόνιμα στην πόλη μας όπου και εργάστηκα ως πολιτικός μηχανικός αλλά κυρίως στην οικογενειακή επιχείρηση τα Αγροεφόδια Άρτας.
Κατοικούμε στην Άρτα, μια περιοχή παρθένα και με αδιαμφισβήτητο φυσικό κάλλος! Μια περιοχή με ιστορία και εντυπωσιακά μνημεία. Μια περιοχή η οποία γεννά προϊόντα μοναδικής ποιότητας και με σημαντική γεωγραφική θέση.
Από όλα αυτά έχουμε αξιοποιήσει ελάχιστα… Ο λόγος είναι ότι η περιοχή μας υστερεί στην διοίκηση.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ολοκληρωτική έλλειψη πρωτοβουλίας και ενδιαφέροντος για τον τόπο μας. Συνέπεια αυτής, η σημερινή κατάσταση της κοινωνίας μας καθώς και η έλλειψη βασικότατων υποδομών σε όλους τους τομείς.
Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους και καθαρούς ανθρώπους. Από ανθρώπους με ικανότητες, με διάθεση και με όραμα.
Έχει ανάγκη σχεδιασμού ρεαλιστικών παραγωγικών στρατηγικών ρίχνοντας το βάρος στις υποδομές.

Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την εκλογική διαδικασία και σκοπός μου είναι να συνδράμω στον αποκλειστικό στόχο που έχουμε, αξιοκρατική διοίκηση με οδηγό την ανάπτυξη της Ηπείρου και ειδικά του τόπου μας, της Άρτας μας!!
Συμμετέχω σε αυτές τις Περιφερειακές Εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Ζάψα,
το Κοινό των Ηπειρωτών. Σας ζητώ να δώσετε την ευκαιρία στον συνδυασμό αλλά και σε εμένα να υλοποιήσουμε τον στόχο μας, να δημιουργήσουμε μια ΉΠΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ!

Με εκτίμηση
Δημήτρης Τρομπούκης