Σε πρώτο ενικό

Συνδημότισσες και συνδημότες
Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 θα βρεθούμε μπροστά στις κάλπες για να αποφασίσουμε σε ποιούς θα αναθέσουμε το μέλλον του μεγάλου δήμου Αρταίων, αλλά και να στείλουμε τα μηνύματά μας προς όσους είναι υπεύθυνοι ή αδιαφορούν για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά της πόλης μας αλλά και των τοπικών μας κοινοτήτων δύσκολη. Οφείλουμε και πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην ανεπάρκεια, την ανικανότητα, την αυταρχικότητα, την ιδιοτέλεια και την αναποτελεσματικότητα.

Καλούμαστε να επιλέξουμε την ανάπτυξη του δήμου μας και να αφήσουμε πίσω μας τη μιζέρια και τη στασιμότητα.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε έτσι αδιέξοδα ή θα προχωρήσουμε, επιτέλους, μπροστά.
Καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα δώσουμε στον δήμο μας το μέλλον που του αξίζει.
Καλούμαστε να πούμε ΝΑΙ στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αρταιων και τον συνδυασμό μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», με υποψήφια δήμαρχο την Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, να μας δώσετε τη δύναμη για να ανοίξουμε μαζί την πόρτα της επόμενης δεκαετίας, για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα όλων σας.
Γιώργος Αθανασούλας
Δικηγόρος
Πρώην Αντιδήμαρχος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό
«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στην Άρτα, όπου και διαμένει μόνιμα.
Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Άρτας, διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Άρτα επί της οδού Κοσμά Αιτωλού 20
Παντρεμένος με την Μαριάννα Βασιλάκη έχει τρία (3) παιδιά
Υπηρέτησε τη Στρατιωτική του θητεία (1985-1988) στα Τεθωρακισμένα ως έφεδρος αξιωματικός.
Εκλέχθηκε Νομαρχιακός Σύμβουλος (1994 -1998) διετέλεσε Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου και Πρόεδρος (Αντινομάρχης) της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Άρτας με αρμοδιότητες, Διοίκηση, Εμπόριο, Βιομηχανία, Τουρισμός, Πολεοδομία.
Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για δυο τετραετίες από το έτος 2003 μέχρι και το έτος 2010.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου. Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Τμήματος Πολεοδομίας , Πρόεδρος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Αρταιων , Πρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΑΔΑ και Πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Χονδρεμπορίου Δήμου Αρταιων και Πέτα. Είχε ενεργή συμμέτοχη στα πολιτιστικά κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα του δήμου διοργανώνοντας πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες και σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπρόεδρου του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»
Από τη θητεία του σε αυτές τις θέσεις έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία τόσο σε θέματα διοίκησης και λειτουργίας των θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και στην σε βάθος γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί με αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνης στα καθήκοντα του εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος με τη στήριξη των συνδημοτών κατά την εκλογική αναμέτρηση των δημοτικών εκλογών της 26ης Μάιου 2019 με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και υποψήφια δήμαρχο την Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια.