Στα Ιωάννινα μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Σάκης Τζαλαλής

Από την πόλη της καρδιάς του, τα Ιωάννινα ξεκίνησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Αθανάσιος (Σάκης) Τζαλαλής τον κύκλο των προεκλογικών του πολιτικών εκδηλώσεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο “Du Lac” και μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έδωσε το στίγμα των θέσεών του για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Ταυτόχρονα, στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, ζήτησε από τους εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, τους παλιούς συναθλητές του, τους φίλους του αλλά και τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και να συμβάλουν στον ευρύ διάλογο που έχει ξεκινήσει.
Τον Σάκη Τζαλαλή προλόγισε η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγός της γυναικείας ομάδας Basket του ΠΑΣ Γιάννινα. Η επιλογή της πέρα από τον συμβολισμό της φετινής επιτυχίας αναδεικνύει και το success story του Γιαννιώτικου γυναικείου basket που με όραμα, σχέδιο και συλλογική προσπάθεια καταφέρνει να κατακτά τους στόχους του.
«Εύχομαι το επίτευγμα των κοριτσιών του ΠΑΣ Γιάννινα να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας», ανέφερε με νόημα στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.